“Fantastisk indisk restaurant!”
Anmeldelse av Diamond Indian Cuisine

Diamond Indian Cuisine
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk indisk restaurant på Majorstua med kjempehyggelig eier som gir oss følelsen av å være i familie. Tandoori-rettene kan anbefales og de pyntes med både frukt og grønnsaker. Nydelig Nanbrød! Godt utvalg i vegetarretter. Super service og godt ivaretatt hygiene med håndsprit ved inngangen og avstand mellom bordene.😊

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, Reidunsola

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat til greie priser og utmerket service. Veldig hyggelig ansatte.
Trivelig atmosfære. Anbefales!

2  Takk, szandracs
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi besøkte denne restauranten, fikk god service, god mat, men maten tok lang tid å få. Vi var 14 stk, men det tok nærmere 40 min å få mat. Desserten tok 15 min å få. Virket som foodora-bestillinger ble prioritert.

630 kr for hovedrett, naan, to øl og dessert. Helt grei pris.

+ God mat
+ God service

- Lang tid å få mat
- Litt dyrt
- Latterlig varmt toalett

4  Takk, Julian C
Anmeldt 2. mars 2020

Ikke lett å finne men vel verdt søket. En etasje opp ligger en herlig indisk restaurant med en helt fantastisk mat . vi var 4 som spiste og vi var helt enige om at dette var noe av det bedre indisk kjøkken vi hadde hatt i Oslo. Meget vennelig betjening så dette er et stammsted for indisk fra nå

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, Anders O
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

God mat og veldig vennlig betjening.

Vi dro kl. 16 på en hverdag og trengte ikke å bestille bord. Behagelig støynivå og ikke for travelt. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Maria T

Reisende som så på Diamond Indian Cuisine, så også på

Har du vært i Diamond Indian Cuisine? Del dine erfaringer!