Beliggenheten er fantastisk og Lille Herbern er et sjarmerende sted. Maten er grei og prisene ok. Servicen derimot, har jeg sjelden opplevd verre.
Vi var to voksne og en ungdom som skulle spise, restauranten var full og servitøren som kom og tok bestilling så vi kun en gang. Mulig han var ferdig på jobb etter å ha tatt opp bestilling, og ingen overtok bordet? Jeg vet ikke. Vi fikk beskjed om at fiskemat og grill var separat og kunne komme til litt ulik tid, noe vi sa var greit. Men det bør nesten opplyses at det kan ta en time i mellom. Personlig tror jeg hamburger som var bestilt var glemt, da vi observerte flere bord som fikk hamburger før oss – men som hadde satt seg etter oss.
Det var ikke en eneste servitør som kom innom bordet etter at de hadde tatt bestilling, som spurte om vi trengte mer å drikke, hvordan maten smakte eller om alt var ok. Vi måtte til slutt gå å spørre om maten til 3 mann var glemt, da vi hadde fått vår for en time siden. Da fikk vi beskjed om den var nettopp på grillen og ferdig om tre minutter. Når den endelig kom, ble den slengt på bordet med et kort «velbekomme» og ingen blikkontakt eller «beklager». Vi to som hadde bestilt fiskesuppe og blomkål var naturligvis ferdig med maten for lengst, men fikk ikke spørsmål om kaffe eller mer å drikke. Servitøren gikk videre, uten å se på oss og det virket nesten som hun med hensikt unngikk blikkene våre.
Når vi skulle betale måtte jeg huke inn en gutt som gikk og vasket bordene, for så måtte hente noen andre.
Jeg tviler ikke på at Lille Herbern er godt besøkt på grunn av stedet – for det kan umulig være på grunn av hyggelig personale eller service. Det er fullt mulig å dra til dette flotte stedet, men da ville jeg tatt med en flaske vin og picknik kurv og satt meg ved vannet i stedet.