Vi dro utover med Bygdøybåten kl. 16.50, som koster 80 spenn, før vi endelig er må ferges verdens korteste, men sikkert dyreste minuttpris (2 min = 40 kroner) ut til Lille Herbern. Der møtes vi av et flåsete smil fra kelneren som kunne opplyse om at det var minimum 2t ventetid. På nettsiden opplyses det om a "vi har alltid drop in bord", det er da også umulig å booke på forhånd dersom man er mindre enn 8 i selskapet. I tillegg forespeiles det på samme nettside at vi kan benytte øyas fasiliteter mens man venter , for man blir oppringt når det blir din tur til å få bord. Dette skjer ikke, her må man pent vente i umiddelbar nærhet, og basere seg på å spise chips og drikke dyr vin for å døyve ventetid og sulten. Her er det opprop som gjelder. Det er fair enough med ventetid en solrik aften i juli, men her spekuleres det i at folk som tar turen tross alt ikke gir oss så mange alternativer i nærheten. Servitørenes arrogante likegyldighet hjelper heller ikke. Etter en god time var det 9 på lista foran oss i køen. Flere barnefamilier knelte før oss. Kl. 19.30 ga vi opp.