“Øl og blåskjell😎🎉👏”

Kjøkken: Sjømat, Norsk
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

På båttur med elektrisk båt.
Fikk lyst på blåskjell og øl.
Ble tatt godt imot!
Hyggelig betjening!
Broderen og jeg er kjempefornøyd!

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, Bengt F

Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Vi dro utover med Bygdøybåten kl. 16.50, som koster 80 spenn, før vi endelig er må ferges verdens korteste, men sikkert dyreste minuttpris (2 min = 40 kroner) ut til Lille Herbern. Der møtes vi av et flåsete smil fra kelneren som kunne opplyse om at det var minimum 2t ventetid. På nettsiden opplyses det om a "vi har alltid drop in bord", det er da også umulig å booke på forhånd dersom man er mindre enn 8 i selskapet. I tillegg forespeiles det på samme nettside at vi kan benytte øyas fasiliteter mens man venter , for man blir oppringt når det blir din tur til å få bord. Dette skjer ikke, her må man pent vente i umiddelbar nærhet, og basere seg på å spise chips og drikke dyr vin for å døyve ventetid og sulten. Her er det opprop som gjelder. Det er fair enough med ventetid en solrik aften i juli, men her spekuleres det i at folk som tar turen tross alt ikke gir oss så mange alternativer i nærheten. Servitørenes arrogante likegyldighet hjelper heller ikke. Etter en god time var det 9 på lista foran oss i køen. Flere barnefamilier knelte før oss. Kl. 19.30 ga vi opp.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, K2398TKcc
Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

En helt strålende opplevelse. Rammen var den aller beste med fint vær og sammen med sønn, svigerdatter og barnebarn. En kort hyggelig båttur så var vi der. Ble hyggelig mottatt og fikk bord raskt og effektivt. Hadde ikke de største forventninger til mate, noe som var fullstendig ubegrunnet. Fiskesuppe i verdensklasse og fish and chips holdt også høy klasse, selv om jeg savnet en god hjemmelaget remulade. Fantastisk god opplevelse😀😀

Dato for besøk: juli 2022
Takk, torel708
Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Fin service og endelig super mat. Fantastiske blåskjell. Tok skalldyrfalerken - alt supert, men frosne reker i bunn av fatet er vel ikke bra….

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Akselgr
Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Årets første på Lille Herbern var dessverre meget skuffende. Mangelen på kvalifiserte i restaurantbransjen er også helt tydelig at ikke er et unntak her ute sett bort fra 3 personer ref en i baren, en høy lys gutt og hovmestesteren var hyggelig men underlagt en lite sympatisk restaurantsjef. Noen fra betjeningen var hyggelige mens andre manglet generell respekt ovenfor sine gjester. Baksnakking av gjester O.l er lite hyggelig å høre. Når det kommer til maten var fish and chips helt ok sammenlignet med en hurtigrestaurant. Derimot dampende blåskjell i hvitvin med brød var heller en dårlig opplevelse; denne ble servert 20 min etter første rett på bordet. 21 stk blåskjell (hvor av flere døde) dampet i vann, vin og løk var meget skuffende til en fiskerestaurant å være. Smakløst !

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Reitorini

Reisende som så på Lille Herbern, så også på

Har du vært i Lille Herbern? Del dine erfaringer!