“Bra nok biff detta”

Big Horn Steak House Aker Brygge
Vurdert som nr. 1 271 av 2 078 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Beskrivelse: Hos Big Horn Aker Brygge kan du nyte en velsmakende middag med flott utsikt mot bryggepromenaden og Akershus Festning.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Ikke akkurat Peter Luger i Brooklyn men drøvtyggeren var grei nok til sitt formål den. Vi ble mette og gode. Ære være kua for det.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Oivind_oivind

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Big Horn Aker brygge har et upersonlig preg, gjennomsnittlig mat og ganske bra servitører!

Vi ble vist til et bord midt i lokalet, med bord rett til venstre og høyre. På bordet lå en en generell vinanbefaling som skulle passe til alt, men det var heller en skivebom.

Biffen min var ok, men tilbehøret var ikke all verden. Dvaske poteter og soppstuing som ikke burde vært servert.

Halvparten av reisefølget på 4 ble uvele etter besøket. Frister ikke til gjentagelse.

1  Takk, christianvW4325GI
Anmeldt 30. september 2018

Her føler man seg velkommen ! God service og blide og hyggelige kelnere. Maten er , som vanlig hos Big Horns restauranter, aldeles upåklagelig! Spiste entrecote med div tilbehør. Perfekt stekt , ble god og mett. Kommer definitivt tilbake ved en senere anledning!

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Froskusn
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

En utrolig hyggelig opplevelse. Vi fikk opplevelsen av å være de eneste som var tilstede. Super hyggelig service, egen kelner som presenterte dagens vin og perfekt stekt mat. Vi ble 1 time lenger og betalte med glede. Gøy at en kjederesturant klarer et slikt nivå. I tillegg er plasseringen med vindu til bryggen en god bonus
Kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, christiankarsthodne
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Det er lenge siden jeg har vært her og jeg synes at stedet har tapt seg noe. Betjeningen er veldig hyggelig og service minded og maten god, men enkel. Jeg synes det er for mye støy slik at det var vanskelig å føre en samtale.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Torger B

Reisende som så på Big Horn Steak House Aker Brygge, så også på

Har du vært i Big Horn Steak House Aker Brygge? Del dine erfaringer!