Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra nok biff detta”

Big Horn Steak House Aker Brygge
Vurdert som nr. 1 180 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 9 - USD 71
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Hos Big Horn Aker Brygge kan du nyte en velsmakende middag med flott utsikt mot bryggepromenaden og Akershus Festning.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Ikke akkurat Peter Luger i Brooklyn men drøvtyggeren var grei nok til sitt formål den. Vi ble mette og gode. Ære være kua for det.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (429)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5256 av 429 anmeldelser

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Big Horn Aker brygge har et upersonlig preg, gjennomsnittlig mat og ganske bra servitører!

Vi ble vist til et bord midt i lokalet, med bord rett til venstre og høyre. På bordet lå en en generell vinanbefaling som skulle passe til alt, men det var heller en skivebom.

Biffen min var ok, men tilbehøret var ikke all verden. Dvaske poteter og soppstuing som ikke burde vært servert.

Halvparten av reisefølget på 4 ble uvele etter besøket. Frister ikke til gjentagelse.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, christianvW4325GI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018

Her føler man seg velkommen ! God service og blide og hyggelige kelnere. Maten er , som vanlig hos Big Horns restauranter, aldeles upåklagelig! Spiste entrecote med div tilbehør. Perfekt stekt , ble god og mett. Kommer definitivt tilbake ved en senere anledning!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Froskusn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

En utrolig hyggelig opplevelse. Vi fikk opplevelsen av å være de eneste som var tilstede. Super hyggelig service, egen kelner som presenterte dagens vin og perfekt stekt mat. Vi ble 1 time lenger og betalte med glede. Gøy at en kjederesturant klarer et slikt nivå. I tillegg er plasseringen med vindu til bryggen en god bonus
Kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2018
Takk, christiankarsthodne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Det er lenge siden jeg har vært her og jeg synes at stedet har tapt seg noe. Betjeningen er veldig hyggelig og service minded og maten god, men enkel. Jeg synes det er for mye støy slik at det var vanskelig å føre en samtale.

Dato for besøk: august 2018
Takk, BAARDSETH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Big Horn Steak House Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.