Veldig upersonlig og trist service niveau.
Maten ble sendt tilbake 2 ganger...
Absolut IKKE pengene værd!
Veldig upersonlig og trist service niveau.
Maten ble sendt tilbake 2 ganger...
Absolut IKKE pengene værd!
Svært skuffet over matopplevelsen på Big horn i dag. Vi dro på Big horn for å safe oss god mat, men det sto ikke til forventningene. De kan ikke sammenlignes med Big horn i Bergen. Her må der forbedres.
Forferdelig dårlig! Dette stedet er det bare å droppe!
Bestilte ytrefilet og kylling til barna.
En ytrefilet måtte returneres pga da den var seig og umulig å spise. Vi så en kunde ved annet bord også sende ut maten. Kokken bommet på steking. Vi fikk feil saus på den nye retten. Lunken mat. Bernaisesausen er helt uten estragon, den er fra 10 liters spann kjøpt på Asko, og varmes trolig i micro. Soppstuingen er smakløs. Vi ba om salt og pepper til bordet 2 ganger, men det kom aldri. Prisene er skyhøye. De tar ekstra betalt for hvert tilbehør. Servicen var uprofesjonell, og hovmesteren var lite hyggelig.
Dette stedet drar vi ALDRI tilbake til! Var her for 8 - 10 år siden og var fornøyde da, men det er nå alt for mange gode restaurantalternativer for at Big Horn skal ødelegge flere måltider for oss!
Dååååååårlig service , du føler deg ikke velkommen ! Får ikke det du bestiller og må spør etter alt selv , spiser helst hjemme jeg neste gang :(!
Ba om medium rare, først kom en som var for mye stekt, så en som var rå og kald. Servitør skyldte på lyset. Ba om avslag i pris, fikk kun tilbud om kaffe eller dessert. Dårlig service og dårlig tilberedt mat.