Jeg, en dame på 81 år, inviterte mitt barnebarn på middag ute i går. Barnebarnet tok den største biffen, og jeg en burger. 2 ganger kom servitrisen og spurte om hun kunne ta tallerkenen. Vi spiste sent og biffen var noe seig, så vi klarte visst ikke å spise fort nok. Det var nok av ledige plasser i restauranten. Da regningen kom, syntes jeg den var høy, 1000 Kr. Heldigvis ba jeg om kvitteringen, og den var helt feil. Vi hadde ikke drukket vin eller kaffe med dessert. Fikk tak i servitrisen og sa at hun måtte ha forbyttet oss med et annet bord. Hun innrømmet feilen med en gang, og spurte om hun kunne vipse meg mellomlegget. Etterpå har jeg jo tenkt at det var litt rart at hun brukte sin egen mobil til å vipse meg. Senere så jeg på regningen igjen, og oppdaget at vi måtte betale ekstra for en salat til barnebarnet. Han hadde spurt om han kunne få det i stedet for poteter og fikk OK til svar. Dit går jeg aldri mer.