Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vegetarburgeren på Big Horn Steak House var den tristeste burgeren jeg noensinne har spist.”

Big Horn Steak House Aker Brygge
Vurdert som nr. 1 167 av 1 601 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 83
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Hos Big Horn Aker Brygge kan du nyte en velsmakende middag med flott utsikt mot bryggepromenaden og Akershus Festning.
Anmeldt 30. september 2020

Vet spesialiteten til Big Horn Steak House er kjøtt, og er ikke egnet til vegetarianere. Eneste grunnen til at jeg i det hele tatt dro dit, var fordi niesen min skulle feire bursdagen sin. Og vi var en svær familie på ca 20 stykker. Tre av oss bestilte vegetarburgeren. Ingen var fornøyd. Vi ble servert to svære brød, med litt grønnsaker gjemt mellom alt det brødet. Utrolig smakløst. Pommes frites var kalde og harde også. Bedre å ikke selge noe vegetarmat, enn å selge noe så elendig. Bare litt konstruktiv kritikk tilbake.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, b3n1t4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (417)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 417 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Jeg, en dame på 81 år, inviterte mitt barnebarn på middag ute i går. Barnebarnet tok den største biffen, og jeg en burger. 2 ganger kom servitrisen og spurte om hun kunne ta tallerkenen. Vi spiste sent og biffen var noe seig, så vi klarte visst ikke å spise fort nok. Det var nok av ledige plasser i restauranten. Da regningen kom, syntes jeg den var høy, 1000 Kr. Heldigvis ba jeg om kvitteringen, og den var helt feil. Vi hadde ikke drukket vin eller kaffe med dessert. Fikk tak i servitrisen og sa at hun måtte ha forbyttet oss med et annet bord. Hun innrømmet feilen med en gang, og spurte om hun kunne vipse meg mellomlegget. Etterpå har jeg jo tenkt at det var litt rart at hun brukte sin egen mobil til å vipse meg. Senere så jeg på regningen igjen, og oppdaget at vi måtte betale ekstra for en salat til barnebarnet. Han hadde spurt om han kunne få det i stedet for poteter og fikk OK til svar. Dit går jeg aldri mer.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, M5189KTninat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Vi var 5 personer som besøkte big horn for å sikre en god kjøttmiddag. Vi bestilte ytrefilet med fløtegratinerte poteter. Biffene var gode men potetene var enten smakløse eller smakte surt. Uengasjert servitør. Lite gjester. Jungeltelegrafen går ?

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Lebrun1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Bestilte biff medieum minus og fikk en gråstekt, smakløs biff tilbake. Klager sjelden på mat, men ba om å få ny som etter lang ventetid som var like trist. Dette ble forklart med at utelys gjør at man ikke kan se fargen på kjøttet??? Aldri sett en biff så dårlig presentert heller. Posevariantene av ovnsbakte poteter og bernaise er bedre på Rema. Aldri mer BigHorn på meg.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, S356GYthomasn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Veldig upersonlig og trist service niveau.
Maten ble sendt tilbake 2 ganger...
Absolut IKKE pengene værd!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, sofieh520
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Big Horn Steak House Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din