“Dårlig opplevelse.”

Big Horn Steak House Aker Brygge
Vurdert som nr. 1 257 av 2 123 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk, Steakhouse
Beskrivelse: Hos Big Horn Aker Brygge kan du nyte en velsmakende middag med flott utsikt mot bryggepromenaden og Akershus Festning.
Anmeldt 11. desember 2023 via mobile enheter

Uproff servitør. Hentet fatet før jeg var ferdig. Rotet med bestillingen. Skjenket i vin til en som hadde bestilt øl.
200 gr Mexican biff til kr 554.-!!! Var nesten grillet til kull. Saus som nok hadde vært i gryta nokså lenge…Lite imponert. Skal ikke dit mer.
Øystein Mohus

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, Øystein M

Anmeldt 18. oktober 2023 via mobile enheter

En kjøttrestaurant må levere godt kjøtt. Entrecôte var uspiselig. Vi klagde og fikk en ny. Den var ikke bedre.
Servitøren forslo å steke kjøttet litt mer, men kjøttet blir ikke bedre av det!

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Curiosity68166843955
Anmeldt 17. september 2023 via mobile enheter

Big Horn har gjort noen endringer på menyen i det siste, og disse faller virkelig i smak!
Spiste Biff tataki til forrett - HELT fantastisk! En ny favoritt hos oss!
Spiste indrefilet til hovedrett med hvitløksgratinerte poteter og grønnsaker til hovedrett. Også helt nydelig!
I tillegg ble det en red velvet med vaniljeis til dessert. Denne MÅ prøves!!
Anbefaler virkelig denne restauranten!

Dato for besøk: september 2023
Takk, Nora G
Anmeldt 9. september 2023

Maten var grei nok. Det tok 35 minutter før vi selv måtte si fra om at vi var klare for å bestille. Ingen spm om drikke til å starte med eller noe. Rett og slett skikkelig dårlig.

Dato for besøk: september 2023
Takk, martinbB7264HB
Anmeldt 19. august 2023

Bestilte sharing meny for 2. Skikkelig god biff! Raus porsjon, god service, maten kom raskt. Helt OK poteter og saus. Nydelig grillet cherrytomat, skulle gjerne hatt flere av disse. Verdt et besøk.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Anita G

Reisende som så på Big Horn Steak House Aker Brygge, så også på

Har du vært i Big Horn Steak House Aker Brygge? Del dine erfaringer!