Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag før teaterbesøk”
Anmeldelse av Egon Byporten

Egon Byporten
Vurdert som nr. 27 av 75 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk, Meksikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 1. desember 2018

Ønsket et godt måltid før kveldens musical på Chateau Neuf. Hadde bestilt bord og fikk dette i god tid før avtalt tid. Litt tungvint å stå i kø for å bestille mat og drikke, men maten ble raskt servert. Drikke kunne med fordel blitt servert sammen med maten. Maten smakte godt selv om den nok kunne vært litt varmere, - lunkne grønnsaker. Litt trang plass ved bordet for fire godt voksne mennesker.Hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karin og Hans J... S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 029)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

110114 av 1 029 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018

Spiser ofte her når jeg er i Oslo. Enkelt å bestille og rask servering. Alltid god mat og hyggelig betjening

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnneA2355
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018

Trivelig sted sentralt i flere etasjer og mange rom. Variert meny og hyggelig personale. Spiste pepperstek av indrefilet med pommes frittes og grønsaker. Får sausen for seg selv så en kan ta på det en ønsker. Dyrt, men smakte meget godt. Siden vi var så mange så fikk vi kaffe på huset. Positivt!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Skulle spise lunsj her før avreise med flytoget. Sentralt beliggende i forhold til reise, og
personalet var veldig service innstilt med tanke på å finne bord til et stort følge.
Både omeletten ,burgerne og pizzaen var bra,men maten kom
ikke samtidig til alle.Litt stive priser i forhold til maten.
Helt grei Egon restaurant.
Man blir mett, men ikke noe sted
for å kose seg

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Lailab450
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2018

Etter en veldig lang ventetid, ca 30 minutter, måtte vi spørre hvor det ble av pizzaen. Da pizzaen endelig kom fikk vi ingen beklagelse fordi vi måtte vente så lenge, og pizzaen var kald. Greit nok at det var mye folk der, men man forventer faktisk å få varm mat uansett!!!! Dessverre har vi opplevd flere ganger i det siste at Egon serverer middelmådig, til tider dårlig, mat til en skyhøy pris. Dette er nok vårt siste besøk på Egon.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Byporten, så også på

 

Har du vært i Egon Byporten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.