Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke imponert ”
Anmeldelse av Egon Byporten

Egon Byporten
Vurdert som nr. 23 av 66 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk, Meksikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Her var det utrolig susete betjening som overhodet ikke fulgte med på sine gjester,og vi hadde vel minst tre ulike servitører innom. Biffen var seig, klagde, og fikk ny da alle andre var ferdige med å spise. Hamburgerne svømte i dressing. Vi måtte selv etterlyse desserten vi hadde bestilt,lenge etter at vi var ferdige med å spise. De ryddet ikke bort tallerkener før vi etterlyste desserten,og den første servitøren som ikke fikk med seg alt kom ikke tilbake. Den som kom med desserten tok med seg en tallerken,men fortsatt var ikke bordet ferdig ryddet. Her var det altfor mye rot. Her spiser vi ikke igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, utpaaturer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (987)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 987 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig mat og narkomaner som åpenlyst satte sprøyter inne på restauranten med barn tilstede. Aldri igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, foysti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Hvordan går det ant å ødlegge en så godt inn arbeidet rett som Eng... Frokost er utenfor min fatte evne. Bønner som er kalde, Bacon seige som soler og manglet prikken over i sylte agurk...

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, torsteinj552
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020

Spiste lunsj 1.juli. Måtte bestille mat selv ved bardisken. Det fantes ikke noe meny. De fortalte at jeg måtte finne ut hva jeg ville spise og drikke fra deres web site på internett. Mat ok da den kom. Ingen venlighet fra betjening. Blir nok ikke mere besøk fra meg der.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Vidar J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Visste at det ikke var topp, men likevel helt forferdelig. Servitør var uheldig å miste tallerken. 3 andre på bordet fikk maten. Min kom 30 min etterpå. Ble lovet kompensasjon men kom noen etterpå med tilbud om noe? NEI.
I Oslo er det et utvalg av spisesteder. Velg noe annet.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 6runeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Byporten, så også på

 

Har du vært i Egon Byporten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din