“Hyggelig sted, hyggelig betjening.”
Anmeldelse av Egon Byporten

Egon Byporten
Vurdert som nr. 45 av 101 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Amerikansk, Meksikansk
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted, hyggelig betjening. Her er det i utgangspunktet litt klønete med at man må bestille ved disken, men det er jo konseptet, så det har man jo vendt seg til. Men i disse koronatider blir det ekstra styrete med QR kode og meny på nett. Tror de ekskluderer mange med dette systemet . Nett-menyen stemte heller ikke med menyen utenfor. Og ingen meny inne. Nei, dette var tungvindt.
Hva med engangsmenyer, har sett det enkelte steder.

1  Takk, Marixx190479

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fin avslutning på Oslo ferien vår. Overrasket over at pizzaen smakte så godt :) Hyggelige ansatte. Store porsjoner. Glade barn og voksne. Helt topp.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, solfrid2019
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss til en fin kveld ute med middag og drikke. Ble møtt veldig hyggelig, men så snudde opplevelsen. Personalet var uhøffelig og lite vennelig. Maten var helt grei. Vi endte opp veldig skuffet og drar ikke hit igjen.

1  Takk, Nathaliefeso
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Her var det utrolig susete betjening som overhodet ikke fulgte med på sine gjester,og vi hadde vel minst tre ulike servitører innom. Biffen var seig, klagde, og fikk ny da alle andre var ferdige med å spise. Hamburgerne svømte i dressing. Vi måtte selv etterlyse desserten vi hadde bestilt,lenge etter at vi var ferdige med å spise. De ryddet ikke bort tallerkener før vi etterlyste desserten,og den første servitøren som ikke fikk med seg alt kom ikke tilbake. Den som kom med desserten tok med seg en tallerken,men fortsatt var ikke bordet ferdig ryddet. Her var det altfor mye rot. Her spiser vi ikke igjen.

2  Takk, utpaaturer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dårlig mat og narkomaner som åpenlyst satte sprøyter inne på restauranten med barn tilstede. Aldri igjen.

2  Takk, foysti

Reisende som så på Egon Byporten, så også på

Har du vært i Egon Byporten? Del dine erfaringer!