Bestiller pizzabuffet i baren , og går en trapp opp til buffeten. Der var det helt tomt ! Og ingen pizzaer i ovnen heller. Må vente 10-15 minutter til de får satt på og stekt . Da vi kommer opp igjen, så er det kun to pizzaer og velge i . Uttrykker min skuffelse over dette, for det er ikke akkurat disse pizzaene jeg pleier å velge. Og skulle ikke dette være buffet? Får beskjed av damen der oppe at de kan sette på mer etterpå , og da hun sier fra til mannen bak med pizzaovnen at han skal sette på et par andre sorter, men han sa «.NEI « !! Vi var heldige å fikk en vegetar pizza også å velge i, etter en halvtime . .. Dette er helt latterlig og terningkast 1. Tom buffet, og når vi endelig får, så er det det i realiteten bare to varianter å velge i. Etter at vi hadde klaget til servitør, så skulle de muligens sette på en pizza til.
Da hadde vi allerede vært der en time, og skrubbsultne som vi var, så hadde vi spist oss mette på kald pizza som vi egentlig ikke likte. Ikke den helt store matopplevelsen, nei.
Her skylder de corona og myndighetene , men jeg kan ikke forstå hva det skal ha med å gidde å holde mer enn to pizzaer på buffeten å gjøre ? Og tydeligvis vegring mot å lage mer ?
De burde opplyst ved bestillingen at pizzalunsjbuffeten i realiteten er å sitte å spise kald en av de kjipeste pizzaene de har på menyen , så hadde vi valgt noe annet , eller snudd i døren . Får faktisk ei stjerne for hyggelig og serviceminded servitør . Faktisk hans fortjeneste at de på pizzakjøkkenet satte på mer pizza i det hele tatt .
Så her bør noen skjerpe seg. Og det er ikke servitøren .,