Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna denne turistfellen!”
Anmeldelse av Egon Byporten

Egon Byporten
Vurdert som nr. 29 av 77 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk, Meksikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Styr unna dette stedet!!

Vi var her for å spise etter at vi tidligere har hatt greie opplevelser på andre Egon restauranter. Bestilte biffsnadder og kylling i sur-søt saus. Biffsnadderet var svært salt og kjøttet var seigt. Nokså uspiselig. Kyllingen i sur-søt saus smakte barbequesaus - hadde de surret med ingrediensene på kjøkkenet var vår første tanke ? Men det var en kvalm sur sør saus på grønnsakene. Mitt råd: spark kokken!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 702kristink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 013)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 1 013 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Deres retter på selve meny er ikke 10% i nærheten av det dere serverer. Den treigeste kro i verden og fabrikat mat med kjempe høy pris.

Dato for besøk: august 2021
Takk, hario355
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Lang ventetid på mat, dårlig service. Ikke noe å skryte av. Spurte om maten flere ganger men fikk beskjed om å vente

Dato for besøk: august 2021
Takk, Slupphaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Vi er 4 stykker på et bord, vi bestillte samtidig, 1 person fikk mat og drikke etter 10 min. I skrivende stund, mangler 3 stykker både mat og drikke, vi prøvde å få tak i flere servitører men fikk beskjed om å vente flere ganger.

Anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2021
Takk, JoakimGjerde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Maten på Egon er som vanlig tam og kjedlig. Her var pizzaen i buffeten tørr, smakløs og kun ost, suas og bunn. Hadde styrt unna tvert, og heller brukt pengene på mat en annen plass (for her er det DYRT for dårlig mat). Scampismørbrødet var også under middels, og DYRT.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kajsndis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Byporten, så også på

 

Har du vært i Egon Byporten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.