Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig servitør”
Anmeldelse av Egon Byporten

Egon Byporten
Vurdert som nr. 44 av 93 Smått og godt i Oslo
Prisklasse: kr 107 - kr 534
Kjøkken: Amerikansk, Meksikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Vi har hatt vår lille hund med oss på Egon over heile landet også her. Vart avvist bad oss gå!!!! Fyy

Dato for besøk: august 2022
Takk, 207j_rnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 056)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 1 056 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Det skal sies at besøket skjedde under Norway Cup- uka og at det defor kanskje var flere folk enn "normalt" i omløp på en onsdag. Anmeldelsen gjelder deror kun dette besøket.
Likevel: synes 40 minutter i kø for å slippe inn var i overkant. Greit å vente 30 min på mat, men at tilbehør er kald til "så der varm" er ikke ok. Når det i tillegg blir lovet erstatning og den ikke kommer...... Fikk pengene tilbake for mat jeg ikke fikk uten kranglig. Tommel opp!
Har hatt mye bedre opplevelser ved tidligere besøk. Denne gang var det ikke bra

Dato for besøk: august 2022
Takk, Fjohan67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2022

Bestilte ikke gjennom QR. Maten kom lunken og det var feil ingredienser på pizzaen til barna, de tilbydde oss 2 gratis deserter. Vi hadde til gode 2 deserter fra sist besøk også, da det også da kom feil mat. Ventet i 40 minutter på disse desertene.
Pilsen på utebaren er lunken og overpriset.

Virker som de ikke behersker flere besøkende enn halvfullt. Kaos. Forsåvidt god service når man endelig får tak i en servitør og atmosfæren er bra.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 609vegardd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Dårlige greier. Egon kan ikke skilte med unike matopplevelser, og det vet de fleste, men av en kjede bør en kunne forvente at maten kommer høvelig kjapt og at det smaker såpass bra at det er verdt å betale for det. Her får du egentlig ingen av delene. Legg på litt upersonlig atmosfære og rimelig laber service, og så skal det være greit å regne seg fram til totalen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, h_konb380
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk service !
Vi klaget først over kald mat, hovmester ryddet opp og ga oss en utmerket opplevelse videre! Tusen takk for nydelig mat og supert service!! 🤩

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, hildesG6476PE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Byporten, så også på

 

Har du vært i Egon Byporten? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.