Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Hereford Steakhouse

Hereford Steakhouse
Vurdert som nr. 422 av 1 571 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Helt ok sted, maten er veldig bra. Men servicen kunne kanskje vært litt bedre. Det er etter min smak ett sted som er jamt over midt på tre. Kommer nok tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, mariusl351
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (431)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8690 av 431 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Ekstremt bra! Jeg ringte 5 timer før vi trengte bord, da dette ble brått bestemt julebord Hovmesteren var meget hyggelig og ønsket oss velkommen. Da vi kom venta vi knapt 5 min før bordet var klart, og hovmesteren viste oss plass. Maten var virkelig upåklagelig, alt vi bestilte var utmerket Det var fullt hus, men likevel kom maten etter 15 min Noe av den beste restaurant-opplevelsen på lenge Kommer tilbake

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, 706cathrinet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Utrolig lite profesjonell hovmester, ok kelnere. Maten var helt grei, frem til en av selskapet fikk tannpirker i sausen. Ga beskjed til hovmester, han visste ikke hvordan han skulle behandle en kundeklage. Det ble klønete og ubehagelig. Virket som om han trodde vi hadde gjort det for å få noe gratis. Voksne folk mellom 30-40 finner ikke på sånt for å få noe gratis. Endte opp med ingen kompensasjon (spurte ikke om å få det, men hovmester nevnte gratis dessert), men ble ikke trukket fra på regninga. Styr unna! -så sant du ikke liker fremmedlegeme i mat.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, M5652IKcharlotte1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018

Vi bestilte bord 10 dager før vi skulle ut å spise. Når vi kom var ikke bordet klart, det er OK. Så fikk vi bord, satte oss og var fornøyde. Så kom servitøren og sa at vi måtte få et annet bord, vi fulgte etter han. Fikk et bord som var plassert ut i midtgangen. Når noen skulle forbi, servitører og andre gjester, måtte vi bøye oss fremover for at vi ikke skulle få noe i hode. Helt tydelig at de hadde tatt inn alt for mange gjester den dagen. Vi kommer ikke til å besøke denne restauranten mer.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Navigator65957621398
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Vi var 7 fornøyde kunder etter å ha spist her. Hadde reservert bord. Hyggelig tatt i mot, og fikk et hyggelig bord nesten innerst i lokalet. Spiste en nydelig Carpaccio til forrett. Hovedrettene var 2 entrecôte, spare ribs, Hamburger, lammecarré, pepperbiff og en som hadde indrefilèt i skiver. Alle var meget fornøyde med sin rett. Servicen var helt fin, uten å utmerke seg. I forhold til prisene vil jeg derfor gi karakteren «ypperlig». Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Sandbakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hereford Steakhouse, så også på

 

Har du vært i Hereford Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.