“Hyggerlig sted ”

Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Hyggerlig sted. Bra service. Gott utbud av kjøtt retter men finnes også ting fra hav. Inga problem att få bord via drop in.

Dato for besøk: september 2022
Takk, TommyW1478

Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Veldig god indrefilet med pommes frites. Hyggelig betjening. Og maten kom kjapt. Store fine lokaler. Lett å finne frem.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, anneirber
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig personale, maten kom raskt men tilbehør, saus og selve biffen var litt smakløs. Hadde forventet litt mer når det er såpass stive priser.. brødet man fikk før maten var tørt og smakløst, smøret smakte margarin.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Heleriksen
Anmeldt 30. juli 2022

Vi er en familie på 6 personer. Etter over 1 time venting på maten. Og alle fikk feil mat og kjøttet var rått hos alle! Når vi bestilte well done!! De som jobber her bare rotet og sier de forstår. Men de serverer nok en gang feil mat.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, helenea677
Anmeldt 26. juli 2022 via mobile enheter

Vi bestilte bord på forhånd på nettet, og fikk rask bekreftelse. Samme dag kom en påminning på sms. Meget bra

Vi ankom presist, og fikk anvist bord av en til dels smilende vert på dårlig engelsk. Vi forsto raskt systemet med qr kode, og skrev opp bestilling på utdelte kort. So far so good.

Vi ville prøve ut de beste biffene, og en gikk for spareribs. Da fikk vi beskjed om at det var tomt og at vi måtte bestille noe annet i stedet.

På bordene var det satt ut lys, men disse ble ikke tent.

Vi fikk servert maten vi bestilte på enda dårligere engelsk. Som medførte at det ble feil til 2 av 9

Under måltidet prøvde jeg å få kontakt med servitør, og endelig kunne jeg bestille en øl til. En øl som jeg ikke fikk før all maten var spist. Måtte spørre på nytt om hvor det ble av ølet.

Mener vel at vi kunne fått litt ekstra service, og i det minste en beklagelse for at de ikke hadde den maten vi bestilte. Vi kunne også fått dette opplyst på forhånd.

Maten vi fikk var på et vis ål reit. Vil si sånn litt over midt på treet. Personellet var mest opptatt med å snakke med hverandre, i stedet for gjestene.

Prøvde oss med litt humor på bordet, men dette slo ikke an.

Blir nok til at vi velger et annet sted ved en annen anledning.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Ivar T

Reisende som så på Hereford Steakhouse, så også på

Har du vært i Hereford Steakhouse? Del dine erfaringer!