Tok med pappa hit før konsert på en søndag. Vet ikke om det var pga ukedagen, men det var to servitører på jobb. Da vi kom var det tre andre bordsettinger, kanskje seks da vi var ferdig. Vet ikke hva disse to servitørene holdt på med, da alt tok laaaang tid. Vi kom kl 17:00, og hadde ikke betalt før 18:50. Da spiste vi kun hovedrett og dessert, og tok oss ikke noe nevneverdig god tid.
Vi tok begge pepperbiff med fløtegratinerte poteter. Biffen var god og passe stekt, potetene kom i hver sin lille skål som var fulle av skår i kantene. Ikke veldig hyggelig. Ølglassene hadde også skår i kanten. Forholdsvis lite tilbehør til en 200g biff, men saus var det mer enn nok av, vi fikk et helt nebb på deling.
Det virket nesten som de glemte oss innimellom, vi fikk kaffen etter at desserten var servert og det føltes som vi nesten måtte veive med armene for å få kontakt med servitør. Ingen av dem snakket heller norsk, kun engelsk. Ikke noe problem i utgangspunktet, men noen vil kanskje reagere mer enn andre på det.
Tror dessverre ikke vi kommer tilbake hit, selv om maten i utgangspunktet var god.