“Dårlig opplevelse -april 2024”
Anmeldelse av Hereford Steakhouse

Hereford Steakhouse
Vurdert som nr. 418 av 2 062 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Vi bestilte bord her da vi tenkte dette så ut som en fin restaurant .

Vi bestilte ribs .
Første inntrykket av maten var veldig kjedelig dandert på tallerkenen.
Og ribs så «våt» ut. .
Begynte å skjære i den , og kjøttet var hardt ,og det var nesten ikke kjøtt mellom bena .
Maisen var også hard .
Vi ga beskjed og fikk bestille ny mat. Tok indrefilet , den var ok men noe slintrete . Også denne veldig trist dandert på tallerken .
Vi bestilte is og kaffe til dessert . Isen kjente kornete ut så den tok vi litt av Kaffen kom aldri, men stod på regningen .
De ansatte var ikke noe opptatt av service i det hele tatt . Vi kommer ikke tilbake hit .dårlig opplevelse

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, 135monicao
Tarsem Singh, Owner på Hereford Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2024

Jeg beklager virkelig at dere hadde en så dårlig opplevelse hos oss. Det er langt fra den standarden vi ønsker å levere. Vi setter pris på tilbakemeldingen og vil ta dette videre med kjøkkenet og servitørteamet for å forbedre oss. Takk for at dere tok dere tid til å skrive.

Anmeldt 14. mars 2024

Var på Hereford Steakhouse , avdeling Kirkeveien, i går kveld. Store fine lokaler og ikke et menneske. Vi var 5 stykker som ble sittende alene i lokalene. Vi fikk menye og bestilte. Maten var elendig. Tre av oss bestilte entrcote. Det vi fikk var seige, trevlete stykker. Vi bestilte medium men det virket ikke som de hadde vært på grillen i det hele tatt. Vi bestilte også dessert og da fikk en av oss noe helt annet enn det som var bestilt - det ble sendt ut på kjøkkenet igjen og da fikk vi vedkommende det som var bestilt med ordene "on the house". Skjønner godt at lokalene er "tomme".

1  Takk, Jostein F
Anmeldt 8. mars 2024

Bestilte 3 retters selskapsmeny. Kamskjellene var litt lite stekt, i tillegg ble de servert med nærmest rå paprika. Indrefileten var litt trå å tygge, i tillegg for lite stekt. Grønnsakene var perfekte. Crême brûléen til dessert var nydelig på smak, men kunne etter min mening stått 1 min lenger i ovnen.
Vi hadde en ung nydelig servitør som var svært hyggelig, men litt rask til å rydde av da jeg svelget siste bit med mat idet han ryddet av forrett og hovedrett.

Nabobordet vårt var misfornøyd med kjøttet sitt.

• Atmosfære
Takk, Synnehh
Anmeldt 4. mars 2024

Kvelden ble rett og slett ødelagt. Servicen var elendig , mye venting ,rot og feil. De ansatte manglet erfaring fra restaurantbransjen.

1  Takk, Benedicte H

Jeg beklager at dere hadde en slik opplevelse hos oss. Vi tar tilbakemeldingene deres svært alvorlig og vil jobbe hardt for å forbedre både service og opplæring av vårt team. Takk for at dere ga oss beskjed.

Anmeldt 19. februar 2024

Jeg bestilte løksuppe til forrett, og min venn bestilte hummer. Begge deler var gedigne skuffelser. Suppen var svært tynn og smakløs med noen få brødbiter i og litt ost som fløt rundt på toppen. Verste løksuppen jeg har smakt. Hummeren var seig og bar preg av å være oppvarmet i mikrobølgeovn sa min venn. Til hovedrett bestilte vi begge Entrecote med grønnsaker og bearnaisesaus. Jeg bestilte med fløtegratinerte poteter til og min venn med bakt potet. Kjøttet var perfekt stekt og godt på smak. Grønnsakene var også gode. Men sausen og potene var ikke gode. Sausen var smakløs og uten særlig innslag av estragon. Potetene bar preg av å ha vært lagd lang tid i forveien for så å ha blitt varmet opp. Utvalget av drikke var begrenset. Vi bestilte oss en øl hver til å begynne med. De hadde kun de vanligste ølsortene. Jeg endte opp med en Ringnes på tap, mens min venn endte opp med en Corona. Vinutvalget var også begrenset. Vi bestilte en argentinsk Malbec til hovedretten, men den hadde de ikke og vi fikk anbefalt en italiensk Barbera istedet. Den var ikke noen høydare.

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, 461b_rdb

Reisende som så på Hereford Steakhouse, så også på

Har du vært i Hereford Steakhouse? Del dine erfaringer!