“Meget god mat og service”
Anmeldelse av Seaport Restaurant

Seaport Restaurant
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 13. desember 2018

Mitt andre besøk på denne restauranten. Meget god mat, store porsjoner og en meget god service. Kan trygge anbefales.

1  Takk, 54oddj

Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng på ca 20 stk som tok turen innom etter en tur ut på byen. Det er jeg veldig glad for at vi gjorde! Menyen er fylt med et bredt utvalg av utrolig god mat og drikke. Prisene er noe av det rimeligste du finner i Oslo. Utsikten er fantastisk og servicen på topp. Her får du mye for penga, uten tvil!

Takk, selman1990
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Maten var fantastisk og kjempe god servise. Alt var mere enn forventer. Anbefaler på det sterkeste:-)

Takk, MiMiZand
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Jeg må bare si at maten er noe av det beste jeg har smakt i oslo, og servicen er helt fantastisk. Anbefaler på det sterkeste.

Takk, DelaMio
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Pizzaen er bl de beste i byen. Pastaen og og andre middelhavsretter - veldig godt. Topp service og hyggelig lokale. Utsikten til sjøen er fantastisk. Vi kommer tilbake igjen og igjen og igjen 😀

Takk, Krosshavn

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!