God service og meget god mat🤩 fin beliggenhet og super utsikt. Veldig hyggelig atmosfære. Anbefales
536–540 av 1 206 anmeldelser
Vi var her etter shoppingtur med venner.
Veldig god mat, nydelig utsikt og ypperlig betjening gjør at vi kommer innom igjen snarest. Anbefales sterkt 👍🏼
Har vært på denne restauranten andre gangen og var veldig fornøyde på begge gangene. Vi valgte seaport mix grill for 4 det var veldig godt med tyrkisk brød og thatziki og rød saus. Det var nydelig.anbefales
Det er min favoritt restaurant på sørenga. Veldig god mat og service. Annefaler meze og grillrettene.
Fantastisk service og mat, til hyggelige priser med muligens Oslo sin beste beliggenhet. Kommer garantert tilbake.