Fabelaktig mat og lynrask service. Komfurtable seter, restauranten er veldig ren og det inkluderer doen
531–535 av 1 222 anmeldelser
Dette er et sted som er drevet av en familie som legger varme ned i driften. Har vært her flere ganger og alltid fått topp service. Maten er typisk osmansk/gresk/tyrkisk.
Har vært her både på sommer- og vintertid. Fantastisk beliggenhet, nydelig mat og alltid imøtekommende og hyggelige servitører!
Flott utsikt/beliggenhet, hyggelige og hjelpsomme servitører, og veldig god mat med store nok porsjoner for de fleste.
Jeg var på en tur til Oslo med veninner og hadde hørt om denne restauranten. Vi testet den ut og ble ikke skuffet! Servicen og rettene var gode. Vi skal komme hit igjen før vi tar turen tilbake hjem. Anbefales sterkt!