Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“nydelig mat og fin utsikt”
Anmeldelse av Seaport Restaurant

Seaport Restaurant
Vurdert som nr. 23 av 1 566 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 37
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 1. juli 2020

veldig god mat.vi definitivt kommer tilbake. vi har spist pasta seaport og grilltallerken. begge rettene smakte veldig. veldig fin utsikt mot opera.anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, silae2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (566)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 566 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Et greit spisested, men ikke mye å se til tiltak som bør være på plass i «koronatider». På nettsiden fremstår dette stedet som litt opp i klasse, men i praksis er det et midt på treet sted. Amatørmessige kelnere som med fordel kan sette seg bedre inn i vinkartet sitt.
Alle som jobbet der var veldig hyggelige og velmenende, så kvelden under ett ble hyggelig. Stedet fortjener et besøk, bare en tar det som det er.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord onsdag altså 4 dager før. Ved ankomst forteller vi servitør at vi har bestilt bord for 7 personer ute. Dette hadde vi fått bekreftelse på på mail. Det var ingen bord ledig. Det tok lang tid før vi fikk tilbud om og sette oss inne i på vente på ledig bord. (var kraftig varmt inne, ingen AC, dro fra restauranten da vi ikke orket å vente lengre(30min), da gruppen var sultne.)

Dårlig service!!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 753glennk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
seaporto, Eier på Seaport Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2020

Hei. Dette var veldig trist å lese og vi er virkelig lei oss for den dårlige opplevelsen du hadde hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder på restauranten, post@sea-port.no slik at han kan komme i direkte kontakt med deg. Tusen takk for tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 8 personer og hadde bestilt bord.
De hadde ikke dekket på bordet og ikke engang gjort klart bordet. Fikk bord inne og så satte vi oss ned. Etter ca.7 min så kommer det en gjeng med etnisk norske. De fikk et bord som var ferdig dekket på. Vi ventet og ventet. Fikk så meny kort etter at de etnisk norske fikk. De fikk også vann lenge før oss til tross for at vi satt i varmen og det var klamt. Til slutt valgte vi å forlate restauranten grunnet elendig service.
De var kun to personer som serverte maten og det var nesten helt fult. Vet ikke om det var fordi vi var mørke eller om det var mye å gjøre! Men dette er uansett ikke greit!!! De kan ikke gi plass når de ikke har kapasitet!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Inspiration395215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2020

Restauranten har SEA view, god mat, god drikke, super service, flekkfritt renhold og en super ba! Trenger man noe mer? Anbefaler restauranten på mitt sterkeste! tror bildene jeg har tatt snakker for seg selv

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, akshitd0968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

 

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din