Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk restaurant Nydelig mat veldig god service og veldig fin utsikt”
Anmeldelse av Seaport Restaurant

Seaport Restaurant
Vurdert som nr. 39 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 36
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 11. juli 2020

Vi var på besøk i går for en opplevelse. Drøm deg tilbake til Tyrkia og nyt. Dette stedet må bare oppleves. Veldig bra priser og topp mat. Grillet laks kan anbefales og mix grill nydelig . Vi kommer snart tilbake . De som jobber der fortjener virkelig ros så hyggelig og smilene .

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Dreamhill2007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (617)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8084 av 617 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020

Vi har vært på besøk i går kveld ca. kl. 19. Etter 45 minutter spurte vi når vi får maten. Vi har fått en tilbakemelding at det tar 25 minutter til og at kjøkkenet har ikke begynt å lagre maten enda. Til slutt har vi avbestilt maten og var fortsatt sulten. I tillegg hadde vi noe matrester på øl glass. Tror ikke at vi prøver det en gang til.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, SteFanie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
seaporto, Eier på Seaport Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Hei. Dette var veldig trist å lese og vi er virkelig lei oss for den dårlige opplevelsen du hadde hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder på restauranten, post@sea-port.no slik at vi kan komme i direkte kontakt med deg. Tusen takk for tilbakemelding.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Dette var en kjempefin restaurant med fantastisk mat og god service. Vi koste oss alle sammen og kommer definitivt tilbake! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Anonym83828947269492
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

veldig god mat.vi definitivt kommer tilbake. vi har spist pasta seaport og grilltallerken. begge rettene smakte veldig. veldig fin utsikt mot opera.anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, silae2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

Et greit spisested, men ikke mye å se til tiltak som bør være på plass i «koronatider». På nettsiden fremstår dette stedet som litt opp i klasse, men i praksis er det et midt på treet sted. Amatørmessige kelnere som med fordel kan sette seg bedre inn i vinkartet sitt.
Alle som jobbet der var veldig hyggelige og velmenende, så kvelden under ett ble hyggelig. Stedet fortjener et besøk, bare en tar det som det er.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

 

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din