“God mat og service”

Seaport Restaurant
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 8. september 2020

Maten var veldig bra terning kast 6👍. Spiste mixgrill og den var nydelig😊. Maten holder en høy standard. Behagelig betjenin og god service 👌

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 512_mers

Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Jeg anbefaler alltid Seaport Restaurant
Favoritt restaurant. Jeg har vært her så mange ganger at jeg ikke husker tall😀.veldig hyggelige ansatte og kundeservice på toppen, tar alltid vare på kundene sine, fantastisk mat og rask levering. Restauranten har veldig fin utsikt ved havet. Jeg elsker stedet
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, vcgtj
Anmeldt 31. august 2020

Dette er desidert den VERSTE restauranten i byen!! Ekstremt dårlig service og grusom mat! Blir servert mat med hår i, og det er forventet at man skal betale for det! Får heller ingen info om hva dem har gått tomme for og bare får noe tilfeldig på tallerkenen. Fy, skam dere!! Anbefaler INGEN dette stedet. En av oss ble også matforgiftet...

1  Takk, 896hinaj
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og atmosfære. Hyggelig betjening 🥰 Nesten som å være nede i Middelhavet 💃😎 Det er den beste maten jeg har spist på lenge 😍 Anbefales 🥰

1  Takk, SisselMM
Anmeldt 11. august 2020

Vi var innom Seaport for å spise middag / kvelds søndag 9 august. Lakseretten vi fikk var tørr og når vi nevnte dette, kom servitøren på at sausen var uteglemt. Sausen besto av en rømmemiks og hjalp litt, men det holdt ikke. Pastaretten ungene fikk, var heller ingen høydare. Vi dro skuffet hjem, 900 kr bortkastet :(

1  Takk, BerntW
seaporto, Eier på Seaport Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Hei. Dette var veldig trist å lese og vi er virkelig lei oss for den dårlige opplevelsen du hadde hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder på restauranten, post@sea-port.no slik at han kan komme i direkte kontakt med deg. Tusen takk for tilbakemelding.

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!