“God mat og koselig service”
Anmeldelse av Seaport Restaurant

Seaport Restaurant
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Hos Seaport Restaurant fikk vi veldig god mat, fin service, flinke og blide servitører og koselig atmosfære. Anbefales sterkt!

1  Takk, gizemunal08

320324 av 1 174 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Supergod mat og super service!
Ansatte er vennlige og sørger for fin atmosfære og opphold.

Kommer absolutt tilbake!

1  Takk, momih02
Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og bra service, ikke minst et koselig sted. Stor fornøyd kunde som garantert kommer tilbake!

1  Takk, waniai2020
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

God mat, hyggelig atmosfære og god service. Fint å sitte ute og se utover en nydelig fjordutsikt! Fint sted å samle en vennegjeng.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, abhoslo
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Spiste blåskjell. Blåskjellene smakte ingenting og var seige som tyggegummi. Suppen smakte ikke mye annet enn chilli. Var utrolig skuffet over hele måltidet. Jeg tror ikke jeg kommer tilbake hit med det første.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, karenmatvrak

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!