God mat, bra serves, god atmosfære, bra hygiene og fin utsikt. Maten kommer fort Absolutt anbefalt. 😊
320–324 av 1 185 anmeldelser
Veldig god service. Maten smaker kjempe godt og ganske god pris. Veldig fint utsikt og perfekt opplevelse. Vi feirer bursdag her og alle var veldig fornøyde. Passer for selskaper også. 🤩🤩
Top servic, fikk en opplevelse eg ikke kommer til og glemme.
God mat alt var top
Eg ambefaler virkelig at folk kommer
Absolutt anbefalt!! Super god mat, og kjempe fin service. Ingenting er umulig å få til hos Seaport! Kom etter en forferdelig opplevelse på restauranten rett ved og ble tatt i mot kjempe bra, da både service opplevelsen og maten var super bra! Kom tilbake og ferie bursdagen til ei venninne. Og flere turer hit blir det absolutt! 😍
Hos Seaport Restaurant fikk vi veldig god mat, fin service, flinke og blide servitører og koselig atmosfære. Anbefales sterkt!