Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste tyrkiske retter i Oslo”
Anmeldelse av Seaport Restaurant

Seaport Restaurant
Vurdert som nr. 27 av 1 555 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 29
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 3. oktober 2021 via mobile enheter

Utrolig god mat .En av de beste tyrkiske rettene jeg har smak i Oslo. Vi var 4personer og alle var like fornøyd med maten. Atmosfæren er magisk ,rett ved vannkanten Personalet er utrolig hyggelige . Anbefales med det sterkeste ⭐

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, behij2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (755)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8690 av 755 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk indrefilet med tilbehør;og svært god service til tross for stappfull restaurant! Veldig god stemning, tydelig fornøyde kunder.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Casa500
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

Alltid super god mat her. Servitørene er blide og imøtekommende. Og alltid på tilbudssiden. Nydelig uteområde en sensommer kveld

Dato for besøk: september 2021
Takk, Voyager770075
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021

Meget hyggelige personell , god servering imponerer over hav utsikt . Veldig god mat og drikke :) anbefaler stedet

Dato for besøk: september 2021
Takk, hasanc886
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Vi var 10 stk som bestilte bord. Når vi kom var de veldig hjelpsomme med å få lagd ett langbord ute siden været bar på topp. Betjeningen ytet veldig bra service. Maten var veldig god. Det tok litt tid å få den, men med tanke på at vi var ti stk som skulle ha samtidig og det var ganske fullt i restauranten har jeg forståelse for det. En ting jeg synes bør nevnes er at de ordnet så barna fikk mat ganske tidlig noe som teller mye i mine øyne. De gjorde også alle tilpassninger barna ønsket uten noe problem. Der var veldig bra stemning der og alle hadde en super opplevelse.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Connector32694788572
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

 

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.