“Nå er d jul igjen 🎄”

Seaport Restaurant
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 19. november 2023 via mobile enheter

Deilig juletallerken 😊👍 Svoren kunne vært sprøere, men ellers bra. Veldig mye mat! Snødryss utenfor vinduet, finfin førjulskveld

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Bjørn H

Anmeldt 19. november 2023

Det var en av de beste resturantene i Oslo. Vi kommer sikkert til å spise der mange ganger. Alt vi spiste var deilige.

Takk, alma g
Anmeldt 15. november 2023

Jeg dro hit med venninna mi og servicen var veldig utmerket! Maten var helt smakfull og kom veldig fort. Alle ansatte var hyggelige, spesielt bartenderen Ahmet som lagde veldig bra drinker. 10/10 opplevelse, anbefaler til alle å ta en tur innom :)

Takk, zenobe-0110
Anmeldt 15. november 2023

Jeg dro hit med venninna mi og servicen var 10/10. Maten kom veldig fort og veldig smakfull. Bartender Ahmet lagde drinker veldig gode.

Takk, SilaEkinci1
Anmeldt 3. oktober 2023 via mobile enheter

Middag etter jobb, vi valgte chili marinert scampi og kalmari som forrett. Begge rettene kom ganske fort. Det var kjempe gode scampi med en frisk salat samme med kalmari. Hovedrett valgte vi lammecarré siden det er sesong for det, det kom sammen med potet og grønnsaker, kjøttet var fantastisk tilbredt kjempe god smak med frisk salat og grønnsaker ved siden av. Servitørene var oppmerksom hele tiden selv om det var en god del kunder. Dette var absulutt 10 av 10 ble kjempe fin kveld

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 294sevimh

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!