“Nydelige smaker. Kommer tilbake”
Anmeldelse av Seaport Restaurant

Seaport Restaurant
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 8. desember 2023 via mobile enheter

Vi ble meget god mottatt. Maten var veldig godt. Fine lokaler med havutsikt. Det var veldig god stemning og var helt fullt restaurant. Anbefaler på det sterkeste.😍

Takk, rasim1983

Anmeldt 7. desember 2023

Et følge på 12 personer som alle var veldig godt fornøyd med maten, servicen og stemningen. Ligger flott til ved kaikanten til Oslofjorden. Kan absolutt anbefales!

Takk, thmskvn
erdal Vural, Daglig leder på Seaport Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2023

Hei. Takk for den positive tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at følget på 12 personer var godt fornøyd med maten, servicen og stemningen. Det er flott å vite at dere satte pris på beliggenheten ved kaikanten til Oslofjorden. Vi setter pris på anbefalingen og ser frem til å ønske dere velkommen igjen ved en annen anledning! 🌟

Anmeldt 3. desember 2023

Nydelig mat og service. Vi følte oss velkommen. Meze rettene var smakfullt. God service innstilte personale. Husk å reservere bord. Det var stappfull når vi var der.

Takk, Emine G
Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Maten var fantastisk bra. Atmosfæren var utmerket. Anbefales meze rettene og pasta. Utsikten mot Oslo fra Sørenga er veldig fint i tillegg. Vi kommer gjerne tilbake dit.

Takk, Faruk G
Anmeldt 2. desember 2023

Beste blåskjellene jeg har smakt!! Utrolig hyggelig service, servitørene er flinke og effektive og generelt en svært hyggelig stemning på restauranten. Skal definitivt returnere hit og anbefaler alle andre det varmt så besøke restauranten

Takk, Julie Heyerdahl R

Reisende som så på Seaport Restaurant, så også på

Har du vært i Seaport Restaurant? Del dine erfaringer!