Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bedre før”
Anmeldelse av Cafero

Cafero
Vurdert som nr. 885 av 1 593 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Normalt sett hyggelig sted for et par øl, men litt større anstrengelse i fra betjening ville hjulpet på.
For sterk belysning over bordene, for dårlig service - og tilsynelatende liten interesse i fra ansattes side. Her var det hyggeligere før.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Fantonaldo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 10 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Cafero byr på ro, nydelig kaffe og gode bakervarer. Alltid hyggelig å komme hit til en lunsj eller ett glass vin. Servitør var meget hyggelig. Var her i dag, men kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2017

Er ofte i støket, og stakk innom for litt Cafero og Time Out med en duftende aromakaffe og en herlig ost- og skinke bagett! Ferske bakervarer, øl, vin, kaffe/te etc - dessverre stengt søndager, en tid man virkelig kan trenge litt cafero!

Dato for besøk: april 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2017

Burde være åpent på søndager. Bydels kafe, stikke innom for en mat bit,en øl eller et glass vin eller to utenfor. Titte på folk biler og trikker.

Dato for besøk: april 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JanL1745
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2017 via mobile enheter

Koselig sted å ta seg en matbit. De har flere måltider hver dag å velge blant samt mye god bakst og god kaffe. Jeg trives her, og kommer nok tilbake om ikke så alt for lenge.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, M4985Dannka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafero, så også på

Oslo, Østlandet
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Cafero? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din