Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
På tur med barna

Vi er på weekend i Oslo og ungene ønsket veldig gjerne besøke trampolineparken. Var enkelt å komme... les mer

Anmeldt 17. januar 2020
sivanitas2016
,
Setermoen, Norge
via mobile enheter
Hoppene glede!

Hopping på trampoline var en gøyal aktivitet som passer for alle aldere. De ansatte opplevdes som... les mer

Anmeldt 8. september 2019
tirilconstansed
via mobile enheter
Les alle 49 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
Vikingplaneten
23 anmeldelser
fra USD 23,03
Mer informasjon
fra USD 40,24
Mer informasjon
fra USD 57,57
Mer informasjon
fra USD 40,24
Mer informasjon
Anmeldelser (49)
Filtrer anmeldelser
49 resultater
Vurdering fra reisende
22
21
5
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
22
21
5
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 49 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Lørdag i skoleferien, overskya. Vi hadde heldigvis bestilt hoppetid, for det var helt fullt i parken. Ungene syntes det var greit, men trangere om plassen enn andre parker vi har vært i (særlig stor forskjell til svenske trampolineparker). For oss voksne var musikken i høyeste laget i kafé/venteområdet. Det var lang kø for å kjøpe mat og svært begrenset utvalg.
Pluss for at lokaltog stopper rett ved parken.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, audhildh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Vi storkoste oss, familie på 4( barn på 5 og 10 år) . Allesammen hoppet og hadde det gøy, fint med aircon vifter ! Masse forskjellige trampoliner å velge på :-) Holder fint med en times tid hvis man hopper i ett sett . Du må kjøpe spesielle sokker å bruke i hallen, kostet 30,- per stk, dem kan du bruke igjen ved seinere besøk. Oversiktlig og fint med flere vakter som fulgte med , hit skal vi tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, HannaCatharine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Greit opplegg jvor de negrenser antallet som er inne. Man forhåndsbestiller tidsslot.

Servering er det litt dårlig med, men barna har en kjempeopplevelse.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, Tom-Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2018

Har vært her et par ganger med barna på 2 og 4 år, de koser seg veldig! Blir allltid dårlig stemning når hoppetiden er ute. Har kun vært på babysprett på lørdag/søndag for barn opp til 5 år. Akkurat passe med folk, og god stemning:)

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, K_Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Dette anbefales på det sterkeste for store som små! Både voksne og barn storekoste seg her. Absolutt verd pengene.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Forarsveen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser