“Hyggelig og trivelig atmosfære”
Anmeldelse av Drabanten kjokken & bar

Drabanten kjokken & bar
Anmeldt 2. september 2020

Veldig hyggelig betjening og flott sted, samt gode matretter. Takk for et hyggelig besøk vi hadde forrige fredag!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 884thomast

Anmeldt 26. september 2019 via mobile enheter

Min favorittkafe 😊 Her er det alltid hyggelig personale på jobb uansett hvem som jobber. Maten er veldig god uansett hva man bestiller. Blanding av norsk og tyrkisk mat, men også pizza og andre retter. Vafler, kaker og kaffe. Koselig veranda når det er bra vær. Veldig enkelt med barnevogn - noe som er et stort pluss!

Dato for besøk: september 2019
Takk, 81karinan
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Takk for en fantastisk kveld i anledning min 30-årsdag! Hyggelig lokale, upåklagelig service og god mat fra Tveten Spiseri. Kvelden kunne ikke ha vært bedre!

Takk, randifagerholt
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

En svært hyggelig overraskelse på Veitvet-senteret. Topp mat til gode priser. Hit kommer vi nok tilbake!

Dato for besøk: august 2018
Takk, ErlendV
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening. Stort, luftig og trivelig lokale, med lekehjørne for barn. Fin terasse med utsikt over Groruddalen. Godt alternativ for kafebesøk, lunsj og middag.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Solfrid J

Reisende som så på Drabanten kjokken & bar, så også på

Har du vært i Drabanten kjokken & bar? Del dine erfaringer!