Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig! ”
Anmeldelse av Hakkaiza - STENGT

Hakkaiza
Prisklasse: USD 15 - USD 32
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Ligger litt bortgjemt ytterst på Sørenga, men er absolutt verdt besøket!
Fikk god service, men bra anbefaling av mat og vin. To av oss delte ulike retter, og det var god smak og passe mye mat. Veldig god dessert!
Kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Merete1982
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 101 anmeldelser

Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

For en som har vært en del i østasia og vil ha de «rette» smakene, er dette er godt sted: Dumplings med Sichuanpepper i soyasausdippen er en spennende kombinasjon. Svært velsmakende! Shaomai (siu mai) serveres med soya og kinesisk eddik. Som regel pleier jeg å måtte be om kinesisk eddik til dumplingsen på kinesiskinspirerte spisesteder i Oslo, derfor ekstra gledelig når det kommer naturlig. Crispy duck blir aldri feil - ikke her heller. Hoisinsausen var litt tynn, men smaksrik. Likte godt at vi fikk tilbud om flere dampkokte rislomper. Avrunding med signaturdesserten Asian mess falt i smak: smaker av kokos, mango og marengs. Måtte jo bli bra! Det har virkelig skjedd mirakler i Oslo de siste årene med bredt tilbud av god østasiatisk (kinesisk) mat! Hakkaiza passer godt inn for den som er glad i dimsum.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, mopotho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018

Bortenfor Operaen og utenfor Sørenga sjøbad finner vi denne spesielle restauranten. Menyen tilbyr nydelig og variert mat. Vi valgte setmeny med tilpasset vin og var mer enn fornøyd. Det var få gjester denne novemberkvelden, men det burde vært mange flere! Prisnivået er lavt i forhold til det vi fikk. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gunnar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng på seks personer som spiste oss gjennom alle dim sum rettene. Kjempegodt! Anbefaler dette stedet, også på vinteren.

Dato for besøk: november 2018
Takk, karijevne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018

Alt var godt, crispy and, vårruller, frityrstekt kylling-dim-sum, edamamebønner, dumplinger - alle i selskapet på tre, hvorav en vegetarianer, var veldig fornøyde. Kommer definitivt tilbake.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MariL689
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hakkaiza, så også på

Oslo, Østlandet
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din