Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Delt 1,5-2 timers badstue i Oslo Fjord Experience
3

Bestill på forhånd
fra
USD 18,94
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Mad Goats på
fra USD 18,94
Mer informasjon
fra USD 84,70
Mer informasjon
Akerselva tur
16 anmeldelser
fra USD 84,70
Mer informasjon
fra USD 141,81
Mer informasjon
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
42
5
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
5
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 48 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2022

Morsom kajakktur ned Akerselva. Hyggelige guider som gjorde dette til en flott opplevelse. Endelig var vi litt turister i egen by, og Oslo er en fin by. Vi leide sparkesykkel og fulgte Akerseva oppover igjen nesten helt til endes.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 529monat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MadGoatsNorway, Owner på Mad Goats, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2023
Google-oversetting

As we always say “experiences are the best gifts!” - glad you had fun and thanks for the review. :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2022

Morsom og avslappende tur. Dyktige guider.
Gøy å se deler av Oslo fra et annet perspektiv.
Anbefales! :)

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, iaernst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MadGoatsNorway, Owner på Mad Goats, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2023
Google-oversetting

Hey,
Yes, we get that feedback a lot that people enjoy seeing Oslo from a different perspective - thanks for the review! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2022

Vi hadde en super opplevelse. Vi padlet gjennom Akers eleven og ut i Oslo- fjorden. Vi følte oss godt ivaretatt før, underveis og etter kajakkturen. Guidene var hyggelige, imøtekommende og morsomme. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, tonjet200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MadGoatsNorway, Manager på Mad Goats, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2023
Google-oversetting

Thank you for the review and glad you had a good time! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2019 via mobile enheter

Fikk dette i bursdagsgave av min søte venninne, og wow...så utrolig gøy det var!!!
Gutta fra Mad Goat var utrolig hyggelige, hjelpsomme, flinke og gjorde turen til en flott opplevelse, uansett hvis man hadde padlet før eller var nybegynner. Det føltes trygt og vi lo mye sammen hele tiden, hele gruppen.
En veldig hyggelig opplevelse som vi anbefaler alle å gjøre!
I tillegg koselig å se byen fra en helt annen side.
Thank you Mad Goat😊

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, malina492
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MadGoatsNorway, Manager på Mad Goats, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2023
Google-oversetting

Hey!!
This is such a nice review and we really appreciate you taking the time to write it. It always makes us happy when we hear that people have a great time on the water with us goats. Take care and hope to catch you on the water! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017 via mobile enheter

Se byen fra en annen side og prøv elvepadling i Akerselva. ca en times tur som passer for alle. Profesjonelle guider som fører deg trygt nedover elven og ned til operaen.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Fru H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser