Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig veldig god pizza. ”
Anmeldelse av En til Pizza

En til Pizza
Vurdert som nr. 166 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 119 - USD 259
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Her kan de pizza!
Perfekt bunn.. ikke ofte jeg finner så god pizza utenfor italia:)
Blir ikke siste gang vi kommer hit. Takk til tante Aud

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, kentingeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 63 anmeldelser

Anmeldt 16. mai 2020 via mobile enheter

Dette er den beste pizzaen jeg noen gang har spist! Den er kjempegod og lokalet er veldig koselig og fint!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, slipsteanitsunsweet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mai 2020 via mobile enheter

kjempe god! anbefales på det sterkeste. kjempe tynn og god bunn. beste pizza i oslo! drar dit hvertfall en gang i måneden

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, greensweettea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2020 via mobile enheter

Kan absolutt anbefale En til Pizza. Kanskje byens beste. Min favoritt er #13 med Parmaskinke på Creme Fraiche-fyll og honning på toppen. Lite, men stemningsfylt lokale.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, EivindAntonio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2019

De har et stort utvalg av røde og hvite pizzaer, mange gode kombinasjoner. Noen sitteplasser inne og ute, men det er mange som henter, som jeg pleier å gjøre.
Veldig smakfulle pizzaer på tynn bunn!
Anbefaler stedet.

Dato for besøk: august 2019
Takk, D3186LIthomasf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på En til Pizza, så også på

 

Har du vært i En til Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din