Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uhøflighet.”
Anmeldelse av Espresso House

Espresso House
Vurdert som nr. 42 av 66 Smått og godt i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020

Hei.
Jeg har vært der på espresso house i Aker brygg. Det var kvelden til siste fredag. Kjøpte 2 kaffe, og spurte etter på for et glass vann, hun ung ansatt sa du må vente, på en dårlig måte. Ok, jeg har vært å ventet i noen få minutter!! Også spurte jeg igjen om jeg kan få et glass vann? Denne gangen hun reagerte på en frekk måte, hun sa nei, jeg prioriterer kaffe. Jeg har allerede kjøpt kaffe!! Så sa jeg til slutt bare glem det.
PS. Det var lite kunder, og vannet var helt ved hendene hennes!

Jeg har opplevd at hun var helt uhøflig og respektløst.

Har aldri opplevd slik før.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, mohanadr490
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 34 anmeldelser

Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Cappuccino med krem i dag også. Den smakte godt, eneste minus er at de burde ta seg enda litt mer tid til å servere den glovarm. Fersk kaffe skal være det!!!
De ansatte er blide og hyggelige, og utsikten flott!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 540yvonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2019 via mobile enheter

Her er kaffen god, utsikten upåklagelig og de ansatte søte og hyggelige. Man føler seg sett som gjest!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, 540yvonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2019 via mobile enheter

Dette stedet ligger praktisk til på hjørnet av Aker Brygge og hvor Nesoddbåten legger til. Populært sted med mange gjester inne. Betjeningen er hyggelige, men prater mer seg i mellom, enn til kundene.

Dato for besøk: september 2019
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2019

Koselig kaffebar med stor uteplass. Fint å få bord med utsikt mot sjøen og se på det som skjer rundt. For her er det mye folk. Kan til tider være svært lang kø i kassa så vær tålmodig. Mye godt å spise her! Enkel cappucino kr 40. Hyggelig sted å få hvilt beina etter en shopping runde på brygga.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Espresso House, så også på

 

Har du vært i Espresso House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din