“Italiensk landsbyrestaurant”
Anmeldelse av Arno Ristorante

Arno Ristorante
Vurdert som nr. 683 av 2 062 Restauranter i Oslo
Anmeldt 4. februar 2019

Etter anbefaling fra datter og hennes kjæreste ble dette stedet valgt en kald lørdagskveld. Lite og trivelig lokale med samme litt uformelle atmosfære som mange av landsbyrestaurantene vi har besøkt på våre turer til Italia. og da spesielt i Toscana. Fin akustikk i lokalet, slik at det var mulig å prate uanstrengt. Menyen, som vil passe de aller fleste, inneholder mange gode klassikere, og våre valg av både forrett og hovedrett falt i smak, det samme gjorde vinen. Hvis jeg skal trekke for noe, så må det være at jeg ikke fikk prøvesmake vinen før servitøren fylte opp glassene. Det hadde også vært greit om salt og pepper stod på bordet, slik at man slapp å be om det. Men, alt i alt ett veldig hyggelig besøk, og vi kommer ganske sikkert tilbake.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Svein B

Anmeldt 6. november 2018

Jeg besøkte Arno Ristorante for første gang forrige uke og kommer helt sikkert tilbake. Maten var nydelig og det var veldig hyggelig vertskap. Det var nesten som å være 8 Toscana!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, SidselH796
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Når jeg stod utenfor var jeg allerede forelsket. Nydlig atmotsfære, varm mottagelse, og utsøkt mat. God vin, stor forrett, smakfull hovedrett. Levende lys, lite lokale, store vinduer, lekre intereør detaljer, stor ren toalett. Italiensk familie dreven resturant som gir en samlet sterk kulturell opplevelse. Dette stede skal jeg leie for et selvskap i fremtiden!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Q4023RPjulies
Anmeldt 4. oktober 2018

Jeg besøkte denne restauranten for første gang denne uken sammen med mann og to barn. Jeg hadde hørt bare godt om stedet, og jeg ble ikke skuffet! Arno er noe så sjeldent som en ekte italiensk restaurant i Norge. Familiedrevet, varm og autentisk! Her serveres nydelig mat som er laget fra bunnen, og stemningen er som om vi var i Firenze, eierens hjemby. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Kristine H
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Arno risturante har blitt min nye favoritt av naboresturanter! Oppdaget den ette P ha gått forbi den flere ganger på vei hjem og alltid tenkt at her ser det koselig ut. Ble ikke skuffet etter første besøk. Veldig hyggelig og sjarmerende sted med god italiensk mat. Har nå vært der to ganger på en uke. Første gang vildsvin og pasta, og andre gang kjøttgryte. Av de to rettene var kjøttgryten min favoritt. Har også bestilt tale away fra de 1.mai da mye var stengt. Testet da italiensk bacon i tomatsaus og pasta. Det er nok favoritten! Eneste minus er at rettene er litt små, men da blir det bare dessert. Anbefaler virkelig deres panacotta eller tiramisu. Er du glad i italiensk mat og rolig atmosfære, er det virkelig verdt besøket! :)

Dato for besøk: mai 2018
3  Takk, tonef876
Carlo T, Direttore generale på Arno Ristorante, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018

Hei Tone, sååå hyggelig å lese deg! Vi gleder oss til din fin opplevelse hos Arno :)

Reisende som så på Arno Ristorante, så også på

Har du vært i Arno Ristorante? Del dine erfaringer!