“Pizza Kaffe Is”
Anmeldelse av Little Italy Pizzeria

Little Italy Pizzeria
Anmeldt 18. mai 2019

Vinderens T-banestasjon
Pizza takeaway, halvstekt eller ferdig, bland de beste i Oslo.
Nå også med kaffe og supergod italiensk is.
Veldig hyggelig og imøtekommende betjening

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 974bjarnea

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Stekte ferdig hjemme, 5 min på 260 grader, supergod italiensk pizza. Vi prøvde to typer og var superfornøyde med begge. PT beste pizza i Oslo så langt. Anbefales

Takk, OsloGoody
Anmeldt 16. juni 2018

Jeg ringte stedet, for å høre om det var mulig å bestille levering. Fikk beskjed om at restauranten ikke leverer til mitt område, fordi dette er forbeholdt kunder som bor på Vinderen. Derfor valgte jeg å hente de 4 pizzaene jeg ønsket å bestille. Jeg kom til stedet, og oppdager et stort skilt, som informerer om at Fodora's rosabiler leverer pizzaen, blant annet til mitt område. Jeg kommenterte dette til hun som var i kassen, som svarte at hun ikke visste om Fodora leverer til mitt område eller ikke. Dette skal de som tar i mot bestillinger vite. Dessuten hadde jeg bestilt tre store pizzaer, som hadde blitt registrert som 3 små. De laget en pizza til for meg, men måtte betale for dette.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, AV_T_advisor
Anmeldt 11. november 2016

På T-banens stoppested på Vinderen, har det kommet en ny rykende fersk pizza takeaway. På hjørnet av perrongen kan man bestille originale italienske vidunder-pizza, bl.a. Little Italy Special: med ingredienser som parmesankrem, mozzarella, Grana Padano, skinke, sopp, rucola og trøffelolje, bakt på ekte italiensk bunn-oppskrift. Ringer du og bestiller/betaler, kan du kanskje være så heldig at den leveres i T-bane døren under "Dørene åpnes/Dørene lukkes!" Åpningstider kl.14-21. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: november 2016
Takk, jans0der
Anmeldt 28. september 2016 via mobile enheter

I et lite lokale tett på trikken ligger en liten perle. Allerede så populær at du må bestille gid tid i forveien. Fantastisk gode pizzaer. Er du smart bestiller du halvstekt og tar resten av jobben hjemme

Dato for besøk: september 2016
Takk, Petter G

Reisende som så på Little Italy Pizzeria, så også på

Har du vært i Little Italy Pizzeria? Del dine erfaringer!