“Amazing food, wine and cocktails! With stunning view”
Anmeldelse av Nodee Sky

Nodee Sky
Vurdert som nr. 377 av 2 123 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 400 - kr 1 200
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Situated on the 13th floor, our Sky bar offers a lounge and terrace with spectacular views and refreshing cocktails. On the 14th floor you’ll find our intimate restaurant with about 50 seats and a 360 degree view of the capital which adds that extra special something to your evening. We also have a chambre séparée for 13 people with a spectacular view over the city.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

The food is incredible. Topp 3 blant restauranter i Oslo! Leverer hver eneste gang. Rettene er svært lekkert presentert og smakene er himmelske. Fisken smelter i munnen bokstavelig talt. Stor variasjon og en fullverdig meny. Gode presentasjoner av hver rett når de ankommer bordet. Smakene og tilbredningen er i en egen klasse! Må prøves! Man kan finne noe til enhver pris på menyen og rettene er verdt hver eneste krone. De har også et utsøkt vinutvalg, samt tasty cocktails. Thao løfter stedet til nye høyder- så sørg for at du får anbefalinger av denne damen.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Hanneranviki
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei!

Tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding! Thao, vår daglig leder, gjør alltid sitt ytterste for at dere skal få en magisk kveld! Håper det ikke er lenge til vi sees igjen :D

Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Det er sikkert ltt av konseptet.. men det er over gjennomsnittet dyrt, og små porsjoner men veldig god mat. Andebrystet og tunfisk med chevre anbefales. Servicen er topp

Dato for besøk: november 2018
Takk, heidichristine0
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei Heidi Christine,

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :-) Håper vi ser dere igjen om ikke lenge!

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ypperlig sted og ta en drink før middagen. Fin utsikt over oslofjorden. Tilbyr spennende drinker og enkle retter. Hyggelig og rask betjening. Dessverre var heisen som går på utsiden av bygget ute av drift, men den får jeg teste ved neste besøk.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 609larsb
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper heisen funker neste gang, for den er en opplevelse i seg selv :-)

Anmeldt 27. oktober 2018

Maten var en opplevelse. Hvorfor gå på Michelinrestauranter når man kan få så god mat her? Vi vurderte den til å være bedre enn mange Michelinrestauranter vi har vært på.
Servicen var også også upåklagelig. Den eneste nedturen var desserten. Den var flott og se på og smakte greit, men hadde ikke masse spennende smaker slik som maten. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, oslo12345
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei!

Tusen takk for så hyggelige ord og konstruktiv tilbakemelding! Håper det ikke er lenge til vi sees igjen :-)

Mvh

Monique

Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Maten var over all forventning, servicen også. Skal helt sikkert tilbake. Sikkert lurt å bestille bord inne om vinteren, da det kan bli litt kaldt.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 280egilw

Hei Egil!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Vi jobber med å ordne så man kan sitte ute i vinter også nå :-)

Mvh

Monique

Reisende som så på Nodee Sky, så også på

Har du vært i Nodee Sky? Del dine erfaringer!