Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En oase i byens mylder”
Anmeldelse av Nodee Sky

Nodee Sky
Vurdert som nr. 337 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 39 - USD 117
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Situated on the 13th floor, our Sky bar offers a lounge and terrace with spectacular views and refreshing cocktails. On the 14th floor you’ll find our intimate restaurant with about 50 seats and a 360 degree view of the capital which adds that extra special something to your evening. We also have a chambre séparée for 13 people with a spectacular view over the city.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Prisene er høye, men smakene treffer godt etter mitt syn. Prøv reinsdyr på asiatisk vis. Servicen er meget god etter min erfaring, men dessertmenyen kunne vært mer fantasifull. Drikkevarene er etter norsk standard veldig dyre, og overgår ofte matprisene.
Jeg synes den helhetlige opplevelsen er veldig god, og oppmerksomheten fra personalet er tilfredsstillende.
Ta en titt på menyen som ligger på nettsiden så er du/dere forberedt. Bordbestilling på nett fungerer utmerket med bekreftelse over telefon.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, steverogerr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Hei Steve Roger! Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding! Håper vi sees igjen snart! Ønsker deg en riktig god jul :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (194)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5256 av 194 anmeldelser

Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Svarer ikke opp til forventninger. Nydelige smaker, men uforholdsmessig høye priser. Treig service.
Veldig mørkt lokale. Funker utmerket til en drink, men det er OK å kunne se hva man putter i munnen.
Damene nede i garderoben kan gjerne koste på seg et smil.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, floyel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. desember 2018

Hei!

Så synd å høre at dere ikke hadde en god opplevelse hos oss. Send meg gjerne en epost til monique@dinnergruppen.no med litt mer informasjon om besøket så kan vi sett på det. Ønsker dere en riktig god jul :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

The food is incredible. Topp 3 blant restauranter i Oslo! Leverer hver eneste gang. Rettene er svært lekkert presentert og smakene er himmelske. Fisken smelter i munnen bokstavelig talt. Stor variasjon og en fullverdig meny. Gode presentasjoner av hver rett når de ankommer bordet. Smakene og tilbredningen er i en egen klasse! Må prøves! Man kan finne noe til enhver pris på menyen og rettene er verdt hver eneste krone. De har også et utsøkt vinutvalg, samt tasty cocktails. Thao løfter stedet til nye høyder- så sørg for at du får anbefalinger av denne damen.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Hanneranviki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Hei!

Tusen takk for så utrolig hyggelig tilbakemelding! Thao, vår daglig leder, gjør alltid sitt ytterste for at dere skal få en magisk kveld! Håper det ikke er lenge til vi sees igjen :D

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Det er sikkert ltt av konseptet.. men det er over gjennomsnittet dyrt, og små porsjoner men veldig god mat. Andebrystet og tunfisk med chevre anbefales. Servicen er topp

Dato for besøk: november 2018
Takk, heidichristine0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2018

Hei Heidi Christine,

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :-) Håper vi ser dere igjen om ikke lenge!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Ypperlig sted og ta en drink før middagen. Fin utsikt over oslofjorden. Tilbyr spennende drinker og enkle retter. Hyggelig og rask betjening. Dessverre var heisen som går på utsiden av bygget ute av drift, men den får jeg teste ved neste besøk.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, 609larsb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Hei!

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper heisen funker neste gang, for den er en opplevelse i seg selv :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nodee Sky, så også på

 
 

Har du vært i Nodee Sky? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.