Oppdaget restauranten ved en tilfeldighet, ringte og fikk bestilt bord med ønske om vindusbord. Vi var 2 voksne og en 11-åring.
Hyggelig velkomst, artig skråstilt heis med sete som tok oss opp til 13.etg. Effektiv garderobe og fikk bord rett ved vindu. Endte i restauranten i 14.etg selv om vi trodde vi skulle i loungen i 13, og det viste seg å være ideelt.
Mørk koselig lun stemning, effektive hyggelige servitører som ikke var for påtrengende. Ble forklart at det var små retter, og anbefalt 3 retter pr person. Av ukjente grunner fikk vi to norske og en engelsk meny, hvorav den engelske hadde færre retter. Endte med å bestille 8 retter, noe som viste seg å være litt mye. Maki og kyllingspyd var normale retter, som trolig kan holde for mange. Våre 8 retter var veldig gode, og vi prøvde både laks, and, kylling og biff. Veldig gode smaker. Til dessert prøvde vi 3 av 4, hvorav alle var fornøyd med både smak og utseende på rettene. Finn utsikt over Sørenga, dog noen skjemmende kraner. Ikke sikkert den utsikten holder seg med byggene som nå reises. Prismessig øvre sjikt, men verdt opplevelsen og prisen kan trimmes med å velge de største rettene. Hadde tenkt å gå trappene ned, men de var dessverre stengt. Alt i alt en bra kulinarisk opplevelse hvor vi alle forlot stedet med en god følelse.