“Ekslusiv og god mat”

Nodee Sky
Vurdert som nr. 365 av 2 121 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 400 - kr 1 200
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Situated on the 13th floor, our Sky bar offers a lounge and terrace with spectacular views and refreshing cocktails. On the 14th floor you’ll find our intimate restaurant with about 50 seats and a 360 degree view of the capital which adds that extra special something to your evening. We also have a chambre séparée for 13 people with a spectacular view over the city.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Ekslusiv og god japansk mat. Spennende heis som går skrått langs veggen på bygget. Denne tar litt tid, spesielt nå i disse covid-19 tider med restriksjoner på antall personer.
Vi spiste en miks av 6 retter pluss dessert, drakk en vanlig flaske tysk Risling hvitvin og Kirin japansk flaskeøl. Se bildene.
Toalettet har en nydelig utsikt men vaskene er litt vanskelige å bruke.
Nydelig utsikt fra restauranten, men mange sitter med ryggen til (inkludert meg selv).
Man må regne med minst 1000 kr NOK per person for maten pluss drikke. Men verdt det for å spise såpass gode og varierte retter :-)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Thafredrik

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord på Nodee sky i 14.etasje, men vi kom en stund før for å ta oss en drink ute i etasje 13. Når bordet vi skulle spise middag ved var klart, ble vi hentet av en kelner. Vi ble anbefalt at kelneren skulle sette sammen en meny til oss som besto av mange småretter som kunne deles. Dette var blant annet sushi, breiflabb og okse. Vi bestilte dessert etterpå også. Maten her er noe av det beste jeg har smakt og jeg gir denne restauranten terningkast 6! Absolutt verdt å komme hit!

1  Takk, Elise D
Anmeldt 5. mars 2020 via mobile enheter

Etter å ha vært ca 100 ganger på Nodee på Majorstuen, gledet jeg meg til å teste Nodee Sky. Fantastisk lokale, mat og service!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, hskogvoll
Dinnergruppen, Daglig leder på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2020

Utrolig hyggelig å høre at du liker vårt nye konsept Nodee Sky også! Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake😊

Anmeldt 12. februar 2020

Herlig atmosfære som tilbyr mat av særdeles god kvalitet. Et bredt utvalg av viner som passer til mat. Sky baren med utsikt over byen, utelamper som holder deg varm høst, vinter og vår. Hyggelig personale og dyktige servitører.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, byvero29
Dinnergruppen, Daglig leder på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2020

Så fint å høre at dere hadde en fin kveld hos oss. Ønsker dere hjertelig velkommen igjen 😊

Anmeldt 6. januar 2020

Maten var spennende og nydelig! Fantastisk gode smaker, og deilig vin.
Dessverre virket servitøren(e) lite engasjert, så de trakk ned opplevelsen ganske mye.
Her har de en jobb å gjøre. Når man som gjest signaliserer at man skal ha en helaften, forventer jeg at de viser mer interesse for å yte god service.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Bente B
Dinnergruppen, Guest Relations Manager på Nodee Sky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2020

Hei Bente,

Tusen takk for din tilbakemelding på mat og vin! Utrolig leit at servicen ikke var helt der som du ønsket, håper vi likevel sees igjen, teamet på Nodee Sky ønsker deg hjertelig velkommen tilbake! ☺️

Reisende som så på Nodee Sky, så også på

Har du vært i Nodee Sky? Del dine erfaringer!