Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med vri”
Anmeldelse av Xeast

Xeast
Få mat levert
Vurdert som nr. 211 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 19 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Ønsker du ett måltid som overrasker? Da kan Xeast anbefales. Meget god kvalitet på mat og vin. Delingsmeny fungerer utmerket. Crispy duck er ett must og burger juleribbe likeså. Artig vri ;-)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Anja Livgard L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (203)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4852 av 203 anmeldelser

Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 22 stk kollegaer som var ute å spiste. Alle var kjempefornøyde med maten og servicen. Vi bestille mat på forhånd, så alt gikk effektivt og problemfritt. Kommer garantert tilbake på et tidspunkt.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, MartinBroenner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018

Vi var en gjeng på 7 som hadde bestilt bord her etter vi hadde gjennomført Rosasløyfeløpet i Oslo. Vi alle hadde en fin kveld med god mat, flinke servitører og god stemning i restauranten. Selv om de var helt fullbooket kom mat og drikke til bordet som det skulle.
Kommer tilbake

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HanneVetaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018

God mat og drikke ble toppet med fantastisk hyggelig servicepersonell og en god atmosfære i fine lokaler.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 767terjei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vi havnet på Xeast etter å ha sjekket menyen på proppfulle Nydalen bryggeri & spiseri. Vi angret ikke at vi gikk over bekken. Veldig hyggelig betjening som ikke var redd for å veilede og anbefale. Det ble en Xeast burger med Founder All Day IPA og en kundetilpasset Kimchi-ribbe med San Miguel. Begge to var godt fornøyde med smakfull mat i rolige omgivelser. Tommel opp.

Dato for besøk: september 2018
Takk, aGeorgson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Xeast, så også på

 

Har du vært i Xeast? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din