“Mye rot og treg service ”
Anmeldelse av Xeast

Xeast
Vurdert som nr. 249 av 2 119 Restauranter i Oslo
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Treg service gjennom hele kvelden. Pga planlagt ankomst kun 15-20 min før kjøkkenet stenger hadde jeg på forhånd bestilt en delemeny med sushi og asian/fusion via Mail med restaurantsjefen. Dette viste seg å være helt ukjent for personalet i restauranten som aldri hadde hørt om dette, og de hadde ikke en slik løsning. Veldig rotete og uprofesjonelt

Dato for besøk: august 2020
Takk, 826vidars

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Bestilte PadTai med kylling. Plenty med nudler og løk, lite annet. Smakte helt OK alikevel.
Var lite gjester, men glemte b.l.a kaffebestilling og fikk øl med alkohol når vi bestilte uten. Sjokolatefondanten var skuffende! Veldig fint sted å sitte ute i solen

Dato for besøk: august 2020
Takk, jensfredrikn
Anmeldt 9. juli 2020

Nettmeny og menyen på stedet samsvarer ikke. Brunostiskrem på begge, men var «utsolgt» på stedet. Hovedrett stinn av nudler - kun fire scampi. Grilled tuna på nettmeny. Ikke som tilbud på stedet. Betjeningen slet høflig under den åpenbart sviktende ledelse.

Takk, Gjest3tre
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Mye mat for pengene.
Her får du store porsjoner, og meget smakfulle retter.
Vi var uheldig med en sv rettene, men det ble raskt ordnet opp👍 måtte ikke betale for den👏 meget serviceminded servitør. Tommel opp for denne restauranten.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, tomerete
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Sjokkerende dårlig service. Ble innledningsvis kjeftet på av servitøren da jeg spurte hvilket bord som var ledig. Videre var det svært problematisk å få tak i servitører for å bestille. Satt der i 3 timer, ventet over 1 time på kaffe og dessert, da ga vi opp og ba om regning på det vi hadde fått da vi ikke hadde tid til å vente lenger. Pluss og stjerne i boka til kjøkkenet for veldig god mat!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 511siljes

Reisende som så på Xeast, så også på

Har du vært i Xeast? Del dine erfaringer!