Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mye rot og treg service ”
Anmeldelse av Xeast

Xeast
Få mat levert
Vurdert som nr. 227 av 1 540 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 20 - USD 32
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Treg service gjennom hele kvelden. Pga planlagt ankomst kun 15-20 min før kjøkkenet stenger hadde jeg på forhånd bestilt en delemeny med sushi og asian/fusion via Mail med restaurantsjefen. Dette viste seg å være helt ukjent for personalet i restauranten som aldri hadde hørt om dette, og de hadde ikke en slik løsning. Veldig rotete og uprofesjonelt

Dato for besøk: august 2020
Takk, 826vidars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (207)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 207 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Bestilte PadTai med kylling. Plenty med nudler og løk, lite annet. Smakte helt OK alikevel.
Var lite gjester, men glemte b.l.a kaffebestilling og fikk øl med alkohol når vi bestilte uten. Sjokolatefondanten var skuffende! Veldig fint sted å sitte ute i solen

Dato for besøk: august 2020
Takk, jensfredrikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Nettmeny og menyen på stedet samsvarer ikke. Brunostiskrem på begge, men var «utsolgt» på stedet. Hovedrett stinn av nudler - kun fire scampi. Grilled tuna på nettmeny. Ikke som tilbud på stedet. Betjeningen slet høflig under den åpenbart sviktende ledelse.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Gjest3tre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Mye mat for pengene.
Her får du store porsjoner, og meget smakfulle retter.
Vi var uheldig med en sv rettene, men det ble raskt ordnet opp måtte ikke betale for den meget serviceminded servitør. Tommel opp for denne restauranten.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, tomerete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Sjokkerende dårlig service. Ble innledningsvis kjeftet på av servitøren da jeg spurte hvilket bord som var ledig. Videre var det svært problematisk å få tak i servitører for å bestille. Satt der i 3 timer, ventet over 1 time på kaffe og dessert, da ga vi opp og ba om regning på det vi hadde fått da vi ikke hadde tid til å vente lenger. Pluss og stjerne i boka til kjøkkenet for veldig god mat!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 511siljes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Xeast, så også på

 

Har du vært i Xeast? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din