Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna quesadilla”
Anmeldelse av Mucho Mas

Mucho Mas
Vurdert som nr. 277 av 1 558 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Meksikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Hjemmelaget meksikansk mat for alle smaksløker! Nachos, quesadillas, burritos, tostadas, tacos, tortilla soup, chile con carne og mye, mye mer. Alt kan bestilles som take-away. Stort utvalg i cocktails.
Anmeldt 10. september 2021 via mobile enheter

Bortimot den værste Quesedilla jeg har spist. Enkel lefse med litt tomatsaus, ikke smeltet ost og noen enkle biffbiter. Tragisk

Dato for besøk: september 2021
Takk, Excursion17709720244
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (278)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 278 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Nachos som beskrives som autentiske er så langt fra akkurat det du kan komme. Det er vanlig nachos fra butikken, og du får en miiiini liten skål med smakløs «guacamole» ved siden av. Vi kjøpte to slå taco, som var helt ok men ikke noe mer å skryte av enn Egon sine. Forventet mer.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, retrochica
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2021

Vi satt ved et av utebordene på gaten, og hadde en god middag her. Utvalget i menyen er begrenset. Maten var god, og porsjonene passe store.
Det var hyggelig atmosfære, og betjeningen var oppmerksomme og imøtekommende.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, BenDanielBlaLi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2020

Den mest udelikate take away jeg har fått i Oslo på lenge. En suppe/grøt - der ost, kjøtt, skjell + + var surra sammen til en uformelig masse. Smakløst, dvaskt og uten krydder. Synd - det har vært bedre her før.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, F5974PPerika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2019

Dette er en restaurant som kanskje er Grünerløkkas eldste. Var der tidlig på lørdag. Stille så fikk velge bord. Kaldt vann kpm før vi hadde satt oss. Bestilte Nachos og Burritos med biff og grillet kylling. Så ut som autentisk hjemmelaget mat og smakte utmerket. Ca 200 kr. pr.rett. I valget mellom øl.vin og spesial drinker tok vi to forskjellige glass rødvin. Ca 80 pr.glass. Avsluttet med ostekake og kaffe. Totalt ca 700 kr for to ppers. Mye for pengene og gode smaker. God oppmerksom service. Anbefales

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mucho Mas, så også på

 

Har du vært i Mucho Mas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.