Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig og bra”
Anmeldelse av Solsiden

Solsiden
Vurdert som nr. 85 av 1 594 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Solsiden Restaurant er en sjømatrestaurant hvor vi kun benytter de beste råvarene havet har å by på. Foruten de fleste fiskesorter har vi alltid «Plateau des Fruits de Mer» på menyen. Dette er vår spesialitet bestående av østers, kamskjell, krabbe, blåskjell, reker, sjøkreps (når vi får tak i levende), hummer og kongekrabbe. Rettene kan akkompagneres av en av de over 250 vinene fra vår vinmeny. Solsiden Restaurant ligger på Akershusstranda rett under Akershus festning. Utsikt mot solnedgangen over Oslofjorden får du i rause porsjoner rett inn gjennom vinduer og åpne skyvedører. Herfra blir Oslo havn som et marinemaleri som endrer karakter fra minutt til minutt. Velkommen og Bon Appétit!
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Lokaler og betjening var helt topp. Fisken og kamskjellene var topp. Desverre var hummer og reker frosne og det er ikke bra nok. Min piggvar, fisken var topp, men sausen druknet den både i smak og mengde. Potermps passet ikke, særlig da den også druknet i smaken av sausen. Breiflabben var derimot topp. Men som neny, atmosfæren var topp og restauranten taklet smittesituasjonen meget bra. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, GunnarB864
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (660)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 661 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Middag med søster Vi valgte en syvretters middag og lot den følge av en Chablis 1 cru til ca900 kr Kanadisk hummer men gratinert var den vel verd å spise

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Oppskrytt restaurant. Forretten var god. Kveita var tørr og sausen smakte ingenting. Kutt ut grønnkål. Den spyttes ut da den ikke kan tygges på grunn av seighet. Maten ble servert rett etter at vi hadde bestilt en aperitiff. Maten kom før vinen. Utålelig!!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mai D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Etter flere besøk tidligere år, svarte de ikke til våre forventninger denne sommeren. Litt treig service og for bare 2 gjester fikk vi ikke bord i ytterkant mot vindu. Fint vær gjorde at vi valgte uteplass på sørsiden og var fornøyd med det. GOD mat skal de ha, men totalt sett ikke til våre forventninger. Kanskje litt arrogant?

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Solsidens skalldyrfat hadde jeg hørt mye bra om, nå var tiden for å prøve. Bordbestilling gikk veldig bra, måtre stå på venteliste, men det fungerte veldig greit, lørdagskvelden var i boks.
Hyggelig stemning og servitører møtte oss. Vi bestilte skalldyrfatet, og det tok vel knapt 10 min før det var på plass. Nydelig brød,smør, aioli, majones og salsa. Servitørene fylte på brød og drikke, alltid hyggelige selv med full resturant. Skalldyrfatet koster over 800kr pr hode, så det forventes kvalitet. Hummern var kokt litt for lenge, men fortsatt god på smak. For meg var sjøkrepsen stjerna på fatet, den var og av det bedre har smakt. Desserten var is og sorbet, vaniljeis, rabarbra sorbet og jordbærsorbet. Gode på smak, men konsistensen var krystalisert og ujevn. Så for en isnerd var det liten nedtur, uten at jeg klaget, spiste alt. Så kvelden var utmerket,

Dato for besøk: juli 2020
Takk, J T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Solsiden, så også på

 

Har du vært i Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din