Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overpriset skalldyrs«plateau», men bra stemning og god service”
Anmeldelse av Solsiden

Solsiden
Vurdert som nr. 84 av 1 539 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Sjømat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Store grupper, Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Solsiden Restaurant er en sjømatrestaurant hvor vi kun benytter de beste råvarene havet har å by på. Foruten de fleste fiskesorter har vi alltid «Plateau des Fruits de Mer» på menyen. Dette er vår spesialitet bestående av østers, kamskjell, krabbe, blåskjell, reker, sjøkreps (når vi får tak i levende), hummer og kongekrabbe. Rettene kan akkompagneres av en av de over 250 vinene fra vår vinmeny. Solsiden Restaurant ligger på Akershusstranda rett under Akershus festning. Utsikt mot solnedgangen over Oslofjorden får du i rause porsjoner rett inn gjennom vinduer og åpne skyvedører. Herfra blir Oslo havn som et marinemaleri som endrer karakter fra minutt til minutt. Velkommen og Bon Appétit!
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

3 kamerater på middag en lørdagskveld. Rask og god service, gode råvarer og bra anbefaling på vin. Plateau med sjømat, som inneholdt 80-90% reker og blåskjell (samt en liten halv hummer og en liten sjøkreps) for kr 815,- er overpriset. Dagens 3-retter var bra.
Stemningen i lokalet var god, toalettene rene og servicen upåklagelig.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Didrik67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (661)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 661 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat!
Etter en skrekkopplevelse for hele familien i fjor ga vi stedet en ny sjanse, og inne denne gangen.
Og vi ble svært positivt overrasket.
Vi fikk et bra bord, nydelig mat, perfekt vin og profesjonell service før, under og etter måltidet!
Kommer nok igjen

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Anders1Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020

Spiste dagens 3-retters med venninne. Nydelig mat, superhyggelig servitør og prisen var helt grei. Nydelig utsikt over Oslofjorden. Og alle hensyn ble tatt til melkeallergikeren.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ildikob690
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Vi var 4 voksne som hadde en utrolig hyggelig kveld med god mat og drikke og veldig hyggelig betjening. Vil nevne spesielt Martin. Service minded og flink i sitt fag.
God mat. 2 av oss tok skalldyrfatet. Utrolig godt og mye mat.
De 2 andre spiste kamskjell, gratinerte sjøkreps og blåskjell. De var veldig fornøyd med maten.
Desserten var også veldig god.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Line S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Lokaler og betjening var helt topp. Fisken og kamskjellene var topp. Desverre var hummer og reker frosne og det er ikke bra nok. Min piggvar, fisken var topp, men sausen druknet den både i smak og mengde. Potermps passet ikke, særlig da den også druknet i smaken av sausen. Breiflabben var derimot topp. Men som neny, atmosfæren var topp og restauranten taklet smittesituasjonen meget bra. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, GunnarB864
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Solsiden, så også på

 

Har du vært i Solsiden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din