Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God hverdagsmat”
Anmeldelse av Eataly Ristorante

Eataly Ristorante
Vurdert som nr. 219 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Eataly bygger på gode, gamle italienske mattradisjoner og er både ristorante og pizzeria for lunsj og middag. Lunsjmenyen serveres fra åpning til kl. 15.00 og middagsmenyen med komplett drikkemeny er tilgjengelig fra kl. 15.00 til stengetid. Restauranten serverer alt det beste fra det italienske kjøkkenet antipasti, salater, pizza, pasta, kjøtt, vin og klassiske desserter. Eataly har også en stor uteservering hvor du kan kose deg med en matbit, en øl eller en is og nyte utsikten på bryggekanten. Inne sørger peisen og det åpne kjøkkenet for en varm og åpen atmosfære som minner om Italia. Pronto lunsj = Express lunsj med mat, valgfri kald drikke og kaffe for kr. 159,- på hverdager kl. 11.00-15.00.
Anmeldt 15. januar 2019

Spiste en av Eatalys mest populære retter; pasta med kylling, spinat og grønn pesto. Maten smakte godt, men det hadde ikke skadet med litt mer kylling. Servicen var utmerket, og servitørene meget hyggelige. Jeg rundet av måltidet med en helt topp dobbel espresso.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, sasolbakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (378)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2933 av 378 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Dette stedet hadde en utrolig koselig atmosfære som jeg syntes alle må sjekke ut. I tillegg hadde de super god mat og betjeningen var veldig hyggelig! Anbefaler alle å gå hit.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, juliestrandd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Veldig god pizza, til fornuftig pris, store porsjoner og hyggelig betjening. Sentral beliggenhet, og nærhet til parkering

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trond Arne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Kommer ofte til eataly for å spise god pizza. Opplever desverre at forskjellene er store i forhold til hvem som er på kjøkkenet.
Hadde en opplevelse i sommer hvor vi fikk servert den beste pizzaen noen sinne, med masse fyll og god bunn. Men opplever desverre oftere at de holder igjen på råvarene, noe som gjør at vi velger andre resturanter i steden. Desverre.
Men ufattelig god pizza når eataly er på sitt beste.

Dato for besøk: november 2018
Takk, mimiol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018

Har vært på denne restauranten utrolig mye og har aldri noe og klage på. Pizzaen er aldeles nydelig og lokalene er rolige og koselige. Har aldri fått dårlig service på denne restauranten, noe som er veldig rart da jeg I en periode spiste der en gang I uka. Tusen takk, jeg kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Danielmortensen1998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Eataly Ristorante, så også på

 

Har du vært i Eataly Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din