Dette er et hyggelig sted, har vært her tidligere å vært svært fornøyd. For mitt vedkommende er dette et lunsj sted, da de kun har salat, pasta og pizza. For ordentlig middag, gå et annet sted.
2 manns bord er svært små, og de rydder ikke underveis, så det ble trangt. Vi måtte bruke blomsterkassa som avlastnings bord. Det tok lang tid å få bestilt, men maten kom ganske fort. Selv om servitøren hadde glemt en del av bestillingen. Når ikke alle i personalet jobber, bør de henge et annet sted, ikke midt i restauranten, det tar seg ikke ut, spesielt når gjestene venter og venter for å få bestilt eller betalt. Når de kommer med kort terminalen kan kanskje servitøren stå stille mens man betaler , ikke fyke rundt mellom andre bort.
Vi bestilt pizza, en hvit og en rød. Begge var ganske tamme, det var bare en ordinær pizza . Nei, jeg var ikke helt fornøyd ved siste besøk.