“Overraskende god italiensk”
Anmeldelse av Eataly Ristorante

Eataly Ristorante
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Eataly bygger på gode, gamle italienske mattradisjoner og er både ristorante og pizzeria for lunsj og middag. Lunsjmenyen serveres fra åpning til kl. 15.00 og middagsmenyen med komplett drikkemeny er tilgjengelig fra kl. 15.00 til stengetid. Restauranten serverer alt det beste fra det italienske kjøkkenet antipasti, salater, pizza, pasta, kjøtt, vin og klassiske desserter. Eataly har også en stor uteservering hvor du kan kose deg med en matbit, en øl eller en is og nyte utsikten på bryggekanten. Inne sørger peisen og det åpne kjøkkenet for en varm og åpen atmosfære som minner om Italia. Pronto lunsj = Express lunsj med mat, valgfri kald drikke og kaffe for kr. 159,- på hverdager kl. 11.00-15.00.
Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

Overraskende god italiensk. Nydelig mat (ikke bare pizza), til fornuftig pris. Meget hyggelig og dyktig personale. Godt egnet for å ta med barn.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, jostein2015

Anmeldt 28. oktober 2023 via mobile enheter

Fant denne restauranten helt tilfeldig på Aker Brygge, ble veldig positivt overrasket! Vi var 10 stk som fikk bord uten reservasjon, maten var kjempegod og topp service! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Rakel2107
Anmeldt 27. oktober 2023

Fanatisk god mat. Servicen var helt ok, de snakket ikke norsk, men det gjør meg ingenting. Er maten som er viktigst !☺️ Servitørene var på ingen måte frekke eller ufølige, men de var heller ikke veldig høflig. Syns det bør være lov å velge om man skal oppføre seg falskt eller ikke på jobb.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Ada_Marie_awesome
Anmeldt 3. september 2023

Servitør snakker ikke korsk så vidt engelsk, bestilte kaffe med melk kommer med capuchino. Prøvde å forklare ham at dette er feil han forstår ikke mener at det er riktig. Spagetti var gamle ( kokt sikket på forhånd) ingen smak. Dårlig dårlig

Dato for besøk: september 2023
Takk, 577nermam
Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Dette var sjokkerende dårlig mottakelse og service. Ikke et smil å se blant de fleste av de ansatte, og spesielt ved mottakelsen. Selv om flere og flere bord ble ledige, virket det ikke som logistikk for rydding og klargjøring til nye gjester fungerte. Hun som virket å være eneste ansatte som kunne vise gjester til bordene var stort sett opptatt med ingenting, og brukte laaaang tid på å komme til inngangen.. vi og andre gjester stod i 15-20 min uten at noe skjedde. Enda det var ledige bord…Og hun fikk oss virkelig til å føle oss som uønsket. Flere gjester forlot fra døren den tiden vi var der. Maten var god italiensk mat, men opplevelsen ble fullstendig ødelagt av mottakelsen og service.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, jangunnarp

Reisende som så på Eataly Ristorante, så også på

Har du vært i Eataly Ristorante? Del dine erfaringer!